Радина Кърджилова и Владо Карамазов споделят…

Hello_59_Cover_smallТеди Велинова и Ангел Енчев в очакване на първородния си син

 

Теди Велинова и Ангел Енчев отвориха вратите на новия си дом само за HELLO!България. В един приказно-неделен следобед те ни разказаха за истинската любов и за емоциите около очакването на първородния си син. Сгодената двойка сподели и за притесненията, които и двамата изпитват, за вълнуващите моменти от първата среща, първата целувка, до мига, в който заживяват заедно в новия си, прекрасен дом.

 

Аз съм труден характер, Ангел също, но се получава. Всеки разбира другия, защото добре познава себе си” – разказва красивата Теди Велинова.

 

HELLO! България разкрива още:

Как е предложил известният пластичен хирург на красавицата и каква е била нейната реакция, как са устроили новия си дом и готова ли е младата двойка за голямо семейство.

 

САМО В НОВИЯ БРОЙ…

 

*Радина Кърджилова споделя най-съкровените си мечти и разказва за емоциите, свързани с голямата си любов и новата си роля в български сериал. Какво означава новата татуировка на младата актриса, какви са плановете й за лятна почивка и как вижда бъдещето си – само в новия брой на HELLO!България.

 

Стъпките напред са най-трудни” – искрено споделя Радина.

 

* Само пред HELLO!България Владо Карамазов разказва за приятелството в актьорските среди, за отношенията на снимачната площадка и за приликите и разликите между самия него и героя му Панто. Къде обича да пътува, какво го натъжава и какви предизвикателства му предстоят – научете от новия брой.

 

И ОЩЕ…

Единствено в HELLO!България:

 

  • Пируетите на приятелството: Мария Илиева и Момчил Младенов
  • Антонио Бандерас и Мелани Грифит за първи път заедно в България
  • Том Круз за каскадите, Сури и намирането на корените си.

Start typing and press Enter to search