Приключения по Viasat Explore през февруари

- реклама -spot_img

„Каубои в студени води“ и „Експерти в изваждането на потънали плавателни съдове“ отвеждат зрителите в средата на океана

София, 16 февруари 2016 г. Най-тежката зима в Нюфаундленд от последните 30 години ще представи втория сезон на поредицата „Каубои в студени води“, която стартира на 23 февруари, вторник, от 22:00 часа по Viasat Explore.

Огромни буци лед се разпростират на повече от 280 мили във всички посоки по крайбрежието на острова. Смелостта е водещата сила, тъй като героите се опитват да бъдат първите, които ще стигнат до участъците си за риболов. Дългата зима означава по-късен старт на риболовния сезон и по-кратък период от време за рибарите да уловят рибата по своите квоти. Рибарите се изправят срещу природата в опит да си извоюват престиж и да направят състояние.

Още една приключенска премиера ще се излъчи по Viasat Explore – „Експерти в изваждането на потънали плавателни съдове“. Първи епизод на продукцията зрителите ще могат да гледат на 29 февруари, понеделник, от 16:20 часа.

В центъра на историята са смелчаги, снабдени с високотехнологично оборудване за дълбоките морета, които всеки ден се борят с природните стихии и причинените от човека бедствия. Преместване на масивни машини по целия свят, граплинг и катерене в смъртоносна среда, както и детониране на различни обекти по средата на океана е това, което те правят най-добре. Тези мъже и жени са експерти в изваждането на потънали плавателни съдове, които изпълняват мисията да отстраняват останките от разбити кораби, да премахват отровни вещества и да спасяват ценни товари.

Феновете на поредицата ще станат свидетели на изваждането на останките на древен френски кораб, претърпял корабокрушение край бреговете на Тексас, катастрофалния ферибот Норман Атлантик (Norman Atlantic), пожар в който загиват 10 души в Адриатическо море, и мисия IXV за приземяването в океана и спасяването на европейска космическа совалка в Тихия океан.

Гледайте тези две невероятни поредици – „Каубои в студени води“ на 23 февруари, вторник, от 22:00 часа и „Експерти в изваждането на потънали плавателни съдове“, на 29 февруари, понеделник, от 16:20 часа само по Viasat Explore.

- реклама -spot_img