ПРЕДАВАНЕТО „#EВРОПА“ СЕ ЗАВРЪЩА В ЕФИРА НА БНТ

В първото за новия сезон издание на предаването „#Eвропа“ Цветелина Йорданова анализира най-важния актуален въпрос за Европейския съюз – ще остане ли Великобритания част от общността и обобщава мненията на водещи икономисти за цената на сделката с Обединеното кралство.

Експертът Мартин Владимиров разяснява защо цените на горивата предизвикаха поредица от протести в цяла Европа. Екипът на предаването представя и сравнителна статистика, която откроява лидерите в цените на бензин в Европа и фокусира вниманието върху българския пазар.

„Жълтите жилетки“, които запалиха искрата на бунтовете, се готвят да атакуват Европарламента. Ива Стойкова с подробности по темата „Ще седнат ли шофьорите на камиони в депутатските кресла?“

Тази неделя „#Eвропа“ предлага и кратка разходка из един от най-големите скейт-паркове на Стария континент и представя проблемите на нашите скейтбордисти, през погледа на самите тях.

Предаването „#Eвропа“ се реализира в рамките на проект BNT COMM/SUBV/2019M/0008 „Европа“, който БНТ изпълнява с финансовата подкрепа на Европейския парламент.

Гледайте „#Eвропа“ в неделя (3 февруари) от 12,30 часа по БНТ1!

Start typing and press Enter to search