„ПОД ПРИКРИТИЕ” – СЕЗОН 4 СЕ ЗАВРЪЩА В ЕФИРА НА БНТ НА 19 ЯНУАРИ

 

Undercover_4-th_season (2)Явор Бахаров и Бойко Кръстанов са изненадите в новия сезон

на хитовия сериал на БНТ

  

Дългоочакваният старт на четвъртия сезон на хитовия сериал на БНТ „Под прикритие” вече е ясен. На 19 януари в ефира на националната телевизия стартира излъчването на новия, четвърти сезон на култовата криминална поредица, която се завръща с чисто нова визия.

 Една от изненадите в новия сезон на „Под прикритие” са и две много силни попълнения в актьорския състав, които със сигурност ще заплетат интригата в сюжета.

 Защото към компанията на Куката, Иво, Джаро, Мартин и Попов в кримката се присъединяват популярните млади актьори Явор Бахаров, Бойко Кръстанов и Йоана Темелкова в ролята на Ния Туджарова, които са неузнаваеми в превъплъщението си и мнозина ще бъдат провокирани от новия им външен вид.

 Чия страна ще заемат те и дали те ще превърнат в новите любимци на публиката – ще разберем съвсем скоро.

 Първите три сезона на „Под прикритие” записаха невероятен успех не само сред българската, но и сред международната публика. Последното признание, което сериалът получи, бе абсолютният триумф на наградите „Jameson Златна Бленда”, когато грабна 7 статуетки. Сред тях бе и тази в най-престижната категория “Най-добър сериал на годината”, където бе отличен единодушно от публиката, журито, журналисти, блогъри и киномани.

 

Start typing and press Enter to search