Пацата изгонен от зрителите

- реклама -

ПАНАЙОТ ЗА ВТОРИ ПЪТ ЩЕ ЖИВЕЕ В ТАЙНАТА СТАЯ В КЪЩАТА

 

Пацата изгонен от зрителите, Big Brother му дава шанс да се върне в шоуто

  

 След като зрителите гласуваха Пацата да е първият изгонен от Къщата, но Big Brother реши да му даде втори шанс, като го върне в шоуто. Условието е Панайот да живее в Тайната стая, без знанието на Съквартирантите и да изпълнява безпрекословно мисиите, които ще му се дават. Ако се справи с тях, той ще се върне обратно в Къщата като пълноправен Съквартирант. Ако не успее, Big Brother ще му даде безплатен билет до Гълъбово и Пацата завинаги ще напусне Къщата. Панайот прие условията на Big Brother и влезе в Тайната стая.

Пацата, Стойка, Дими и Сани бяха номинирани в първите елиминации на Big Brother All Stars. Те получиха най-много гласове за изгонване от Съквартирантите си. Във втората част на живото предаване телефонните линии бяха отворени и зрителите гласуваха с негативен вот кого не искат да виждат в Къщата повече.

Стойка беше номинирана от четирима от участниците. Мисията й да се представи като примадоната на Къщата се оказа неуспешна, тъй като останалите Съквартиранти избраха Сани за най-претенциозна. В Изповедалнята Стойка се разплака, след като стана ясно, че бюджета на Къщата ще бъде драстично намален и Съквартирантите ще трябва да живеят със 100 лева на седмица. Най-ядосан от провала на мисията е Пацата, който обвини Стойка за това, че не е била достатъчно убедителна.

Единствената номинация за македонската красавица Цеце дойде от Борислав, който подозира, че тя и Никола имат (или са имали) връзка. Никола от своя страна получи две номинации.

  За да обсъдят първите номинации в Къщата, гости в студиото на Ники Кънчев бяха фолк певицата Райна, психолога на предаването Ани Владимирова и телевизионния водещ Иво Танев. Номинираните защитаваха Катето Евро – за Стойка, майката на Панайот – за сина си, Етиен Леви – за Сани, Зейнеб – за Дими. 

- реклама -
Previous articleBIG BROTHER
Next articleТемата на Нова