Парфюми на едро

парфюми на едроТърговия на едро и дребно

Парфюми на едро

Изглежда лесно. Купувате една стока, слагате надценка и я продавате. Да беше наистина така… Е, да, ама не!

Стъпките са доста повече. Регистрирате фирма, набирате екип, наемате помещение, закупувате обзавеждане, закупувате стока и чак тогава започва същинската работа. Очакването на клиентите, привличането им, задържането, оправдаване на очакванията им и куп още занимания около целия процес по продажбата на дадена стока.

По-мобилният начин в днешно време е да си отворите онлайн магазин. Съкращавате доста разходи и разправии и най-важното – оставане мобилни. Дори и да сте на море, лесно може да следите какво се случва в магазина ви, а и да поработвате при нужда.

Доста по-лесни и бързи са методите по набиране на клиенти, реклама, обслужване. Все предимства. А и зареждането също може да се случва онлайн. Да кажем, решавате да си направите онлайн магазин за парфюми. За максимум седмица той може вече да е факт. Има доста професионални платформи за онлайн магазини, които са безплатни. Намирате си програмист, който може да инсталира, да кажем Опенкарт платформа. Тя е лесна за обслужване, а е и една от най-често ползваните между онлайн търговците. Качвате снимки и цени на продуктите и сте готови за големия старт.

Една добра идея е магазинчето ви да е за козметика. Лесно може да зареждате от онлайн магазин за парфюми на едро, например http://bg-aromati.info 

Закупувайки от такъв магазин, цените са ви по-ниски, тъй като и самите те имат по-малко разходи. Слагате вашата надценка и започвате да работите по популяризирането на магазина ви.

Звучи лесно и наистина е много по-лесно, отколкото да направите магазин в МОЛ или на някой пазар.

Разходите са по-малко, а и времето, което ще спестявате от пътувания до магазина и до складове за зареждане, ще ви остава свободно или за любими занимания, или, за да се заемете с работа по онлайн търговията ви, за която иначе ще трябва да ангажирате човек.

Може да се специализирате тясно, както е този онлайн магазин за парфюми на едро. В него се продават само парфюми и то на едро. А може да заредите вашия ароматен, онлайн бизнес и с всякаква друга козметика и да продавате на дребно. Така не е нужно да поддържате голямо количество стока в наличност. А и нещо да го нямате, то винаги може да бъде закупено при нужда.

Всъщност, важно е да развихрите фантазията си и да организирате всичко, така, както го чувствате. И смелост, за да започнете!

Не се колебайте! Опитайте!

Start typing and press Enter to search