Падащи звезди

- реклама -

Падащи звездиКакво се случи в България в седмицата, когато Германия отмени забраната за пушене на закрито

 

Тази седмица в “Падащи звезди” зрителите ще чуят песен на Веселин Маринов, в уникално изпълнение на Фреди Меркюри. Каква е истинската цена на новото рекламно лого на България и как едно ръкостискане с Бойко Борисов преля 3% на Ангела Меркел – достатъчно, за да влезе в класация по сексапил. 

В студиото на “Падащи звезди” ще се завихри истинска буря около темата за тютюнопушенето. В седмицата, в която Германия отмени тоталната забрана за пушене на закрито, у нас непушач нападна Койна Русева на сцената, защото (по сценарий) запалила цигара.  

Академиците Марта Вачкова, Татяна Буруджиева, Владо Береану и Орлин Горанов заседаваха с часове, за да изберат най-добрите номинации. Оказа се, че те са спорили най-ожесточено за номинираните в “Алея на славата”, но предпочетоха учителка от 73-то СОУ в София, защото е първият българин, успял да пребори хартиените учебници и да намери приложение на таблетите в час.  Повече интересни подробности вижте на официалната страница на “Падащи звезди” във  Facebook и на сайта на БНТ1.

 

 „Падащи звезди” е в петък от 22:00 часа по БНТ1 с водещи Яна Грудева и Стефан А. Щерев.

 

- реклама -