Отмъщението

- реклама -

Stella_Angelova_i_Emily_VanCampБългарка, танцувала за Мадона, участва в „Отмъщението”

 

Стелла Ангелова е снимала с Мила Йовович, танцувала е с Рики Мартин, а Мерилин Менсън буквално я запалва на сцената

 Стелла Ангелова е името на българската следа в хитовата поредица на Нова ТВ – „Отмъщението”. Българката дублира главната актриса Емили Ван Камп в бойните сцени в целия първи сезон на продукцията, като кадри с нейно участие влизат и във  втория сезон.

 Стелла живее от години в САЩ и може да се похвали със сериозни холивудски изяви в киното, телевизията и на танцувалната сцена. В интервю за NovaNews.bg българката признава, че самата Мадона избира именно нея за едно от световните си турнета. Поп иконата я харесва най-много от всички танцьори и така й дава шанс да участва в “Spanish lesson”. Стелла е била част и от турнетата на Рики Мартин, а от по-ранните години все още помни работата си с момчетата от Backstreet Boys, както и това, че Ник от групата си падал по нея. Каскадьорската й професия започва с филма „Ултравайълет” с участието на Мила Йовович, където прави финалната сцена на борбата с мечове. Дублирала е и в „Аватар”, „Трансформънс 2” и много други. Нито една опасна сцена обаче не може да се сравни с емоцията, която преживява, когато Мерилин Менсън я запалва в ефир и гори около 30 секунди.

 Танцувалните й умения безспорно й помагат за дублажа на бойните сцени в „Отмъщението”, където играе рамо до рамо с търсещата отмъщение Емили Ван Камп. Стелла се е занимавала с Крав Мага (израелски бойни изкуства), тренирала е художествена гимнастика, сертифициран фитнес инструктор е и отлично борави както с огнестрелно оръжие, така и с мечове. Извън танците и каскадите обаче, признава, че някой ден мечтае да бъде сценарист, продуцент и режисьор на собствен филм.

 Цялото интервю със Стелла Ангелова може да видите в сайта на NovaNews http://novanews.bg/news/view/2013/01/07/42213/в-ролята-на-емили-торн…-стелла-ангелова-/?utm_source=index&utm_medium=link&utm_campaign=hot

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -