ОТБЛИЗО С МИРА

- реклама -spot_img

В ПРЕДАВАНЕТО „ОТБЛИЗО С МИРА“ –

ЗА ТРУДНОТО РЕШЕНИЕ ДА ДАРИШ ЖИВОТ

Тази седмица в предаването „Отблизо с Мира“ по БНТ очаквайте разговор с д-р Мирослав Ненков – координатор по донорството. С него Мира Добрева ще обсъди  труден избор ли правят лекарите, близките и пациентите при даряването на органи. И още: за напрежението и отговорностите, с които хората се сблъскват пред прага на благородното решение. Кои са думите, които могат да убедят една майка да дари органите на детето си, за да спаси чужд живот?

Рубриката „Светът Отблизо“ ще представи Китай – страната на могъщи императори и велики открития.

В събота и неделя водещата Мира Добрева и журналистката Валерия Велева ще разговарят за раните от журналистиката, за обезверяването на хората и задушаващия негативизъм, които тегнат помежду ни.

„Дневникът на Червенокосата“ тази седмица разказва за електронна цигара, селфи стик или електрофон – съвременни изобретения, които се оказва, че не са толкова нови колкото си мислим. В студиото на Мира ще гостуват влогърът Крис Захариев, ученик по графичен дизайн, който  нашумя с авторските си видеопослания. В рубриката „Къде са те сега?“ зрителите ще се срещнат с Миро Морски от „Джанго Зе“ и ще научат любопитни подробности за музикалната сцена в Лондон и за новия състав на популярната група.

 

Гледайте „Отблизо с Мира“

тази събота (20 февруари) и неделя (21 февруари) от 11:00 часа по БНТ1!

 

- реклама -spot_img