Остават броени дни

2_cars_Nacionalna_lotariaОстават броени дни до раздаването на двата допълнителни автомобила в „Национална лотария”

До 5 май участниците ще имат по-голям шанс да спечелят!

Не пропускайте да се превърнете в „Най-големия късметлия“ и в „Най-големия карък“  на „Национална лотария”, и да спечелите един от двата страхотни испански автомобила.  

Първата кола ще отиде при „Най-големия късметлия“. Победителят ще бъде изтеглен чрез жребий измежду всички регистрирали до 5-ти май НЕпечеливши билети в „Специален шанс“.

Вторият автомобил е за „Най-големия карък“ в играта. Участникът, който регистрира най-много НЕпечеливши билети също в срок до 5-ти май, ще обърне късмета си и ще спечели със сигурност чисто нов автомобил.

Както и досега всяка седмица в играта „Специален шанс“ седем участника ще спечелят: голяма печалба 2 000 лева, 300 лева и 5 печалби по 100 лева.

Ако искате Великденските празници да бъдат още по-хубави, не пропускайте шанса да регистрирате своите кодове в периода на допълнителната игра. Колкото повече регистрирани билети „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“ имате, толкова по-голяма е възможността да спечелите страхотна награда. Единственото, което е нужно, за да спечелите луксозно возило е да регистрирате своя билет на сайта www.7777.bg или на телефон 0700 42 100.