Организират завръщане в рок миналото в ROCK IT

- реклама -spot_img

завръщане в рок миналото

Завръщане в рок миналото

Rockabilly Madness “50’s Jamboree “ пренася бар Rock It в зората на рокендрола от 50-те с Pin-up прически и грим и с музиката на Elvis Presley, Johnny Cash и Little Richard

На 12-ти юни (четвъртък) порталът за рокендрол и винтидж култура Rockabilly.bg ви кани на
на 50’s Jamboree, вечер в която ще се докосне до очарованието и магнетизма на „рокендролът от 50-те”. Епохата на Elvis Presley, Johnny Cash, Little Richard, “sweet lollipop” момичета, зализаните greasers, badass мотори и розови кадилаци, дяволската музика и дивите танци.
Мястото е специално подбрано- емблематичния рокендрол бар на нощна София – бар ROCK IT.
Музикалната селекция на Rockabilly.bg ще включва уникални записи от автентичен рокендрол преливащ в мелодичен doo wop, примесен с ритмичния рокабили саунд… Танците ще са неизбежни.
Организаторите предлагат истинско шоу. Със започването на вечерта дамите могат да направят своите Pin-up прически и грим в клуб Rock. Изненадата е за джентълмените! Стилистките на 50’s Jamboree ще предлагат и мъжки прически. Желаещите господа, могат да получат своя класически рокабили Pompadour на 12-ти юни в бар Rock IT.
„Sailor Jerry-коктейл” състезание ще даде възможност да импровизирате с уникалния вкус на карибската напитка. Двамата победителите ще триумфират с едно от прекрасните „old school” бижута Simonster Accessories – ръчна изработка на талантливата дизайнерка Симона Дикова и с бутилка Sailor Jerry Rum, изработен в талантливата дестилерия на Уилям Грант (Шотландия) …
А, кулминацията на вечерта предстои.

Танцовото шоу на очарователните дами от Lindyhop.bg ще представи част от Pin-Up колекцията на бутик Vintage Sofia. Комбинация за която можем само да фантазираме..

На 12-ти юни стартира и Световното първенство по футбол!
Бар Rock IT ще съчетае футбол и рокендрол по перфектния начин! Една от залите в клуба ще бъде на разположение за най-големите футболни фенове с пряко излъчване на Мондиал 2014!
Предстои запомняща се Rock ‘N’ Roll Football нощ I

Rockabilly Madness “50’s Jamboree”
12-ти юни (четвъртък), 21ч
бар ROCK IT
София, ул. „Георги Бенковски” 14
Вход: 5лв.

Очакваме ви!
www.Rockabilly.bg
Let The Good Times Roll !

- реклама -spot_img