НОВО ТОКШОУ В ПРОГРАМАТА НА БНТ2

- реклама -spot_img

НОВО ТОКШОУ В ПРОГРАМАТА НА БНТ2

Тони Рапонска и Илия Илиев са водещите на новото едночасово токшоу „Добър ден с БНТ2“, което стартира в събота (11 март). Развлекателното предаване е насочено към семейната аудитория.

В часовия пояс от 13:00 до 14:00 часа всяка събота и неделя ще гостуват успели личности, хора с интересни истории, шампиони от света на спорта, специалисти в сферата на здравето и естетиката.
Рубриката „На днешния ден“ ще припомня за интересни събития, научни открития, важни моменти белязали историята на България и света. В рубриката „ТВ-ателие“ екипът ще разказва що е то „винтидж“, как се прави декупаж, от къде идва квилинга или как да рециклирате хартия в домашни условия, а после да я превърнете в уникални картички. Зрителите ще получават полезни съвети от специалисти как могат да си намерят интересно арт-занимание и сами да създават с ръцете си красиви и уникални творби.
Запазено място в новото предаване на БНТ2 ще имат българските традиции и автентични занаяти – как поддържаме обичаите живи и какви са съвременните им проявления днес.
Освен новини и любопитни подробности от света на спорта, уикенд-предаването ще бъде полезно на зрителите с информация за любителски спортни занимания, препоръки за личната тренировка и нови възможности за активност в почивните дни.
За технологични иновации, нашумели модни спектакли, кино премиери, странни рекорди и прочути личности в ново амплоа ще разказва рубриката „Любопитно“. Различни гледни точки към разговорите в студиото ще добавя и репортерът на БНТ2 Симона Крушкина.

Гледайте новото токшоу „Добър ден с БНТ2“
всяка събота и неделя от 13:00 часа!

- реклама -spot_img