Нова ТВ

- реклама -

 

nova_tv_logo-200x200Сезон пролет 2013 по Нова ТВ – забавен, артистичен и модерен

 

DancingStarsи „Като две капки вода” излизат на сцената,

„Стани богат” се завръща с нови предизвикателства

 

Артистичен, забавен и модерен ще бъде сезон пролет 2013 по Нова ТВ.

 

Едно бляскаво шоу ще ни накара да танцуваме, друго ще ни направи свидетели на внушителни превъплъщения, а трето ще се завърне с още по-големи предизвикателства. И още – шатра, нова панелна история, повече човешки истории, забавни пародии, господарски прочит на гафовете в ефир и не на последно място – силна и обективна публицистика с едни от най-утвърдените и доказали се имена в журналистиката.

 

DancingStars

OldSchoolProductions

 

С ритмична стъпка и по-бляскаво от всякога, на сцената на Нова ТВ тази пролет излиза  най-успешният и внушителен танцувален формат „Dancing Stars”. Звезди от различни сфери ще танцуват заедно с професионалисти и ще дават всичко от себе си, за да спечелят симпатиите на журито и зрителите.

От танго и ча-ча до валс и хип-хоп, от напрегнати моменти до впечатляващи сценични изпълнения, „Dancing Stars” излиза на дансинга с обещание за много положителни емоции, оспорвани надпревари и едно страхотно шоу, което ще накара не само звездите да танцуват. Световноизвестният формат на BBC Worldwide вече е спечелил милиони почитатели по цял свят, българските зрители също го познават, но само в ефира на Нова ТВ през пролетта ще се убедят, че всеки следващ танц е по-вдъхновяващ от предишния.

 

Като две капки вода (Your Face Sounds Familiar)

GlobalVision

 

Шоуто продължава с пълна сила и в другото пролетно предложение на Нова ТВ – „Като две капки вода” – един от най-популярните формати на добре познатата холандска компания Endemol, пожънал небивал успех в страни като Великобритания, Испания, Италия и дори в далечните Китай, Аржентина, Чили и др. Време е през пролетта музикалното шоу да дебютира и в България, за да ни срещне с най-впечатляващите и вдъхновяващи трансформации. На сцената ще излизат известни личности – но не такива, каквито ги познаваме, а с напълно нова самоличност. Тяхната задача ще бъде да влязат в образа на световна музикална звезда – да придобият нейната визия и сценично поведение, да пресъздадат неговия глас и стил на пеене. Накратко – да бъдат като две капки вода. Неповторими превъплъщения, много смях и неподозирани таланти ще се открият напролет в ефира на Нова ТВ и шоуто „Като две капки вода”.

 

Стани богат(благотворително издание)

OldSchoolProductions

 

Излъчвана в продължение на 10 години и с богата история зад гърба си, най-интересната и вълнуваща телевизионна игра ще започне отново тази пролет. „Стани богат” се завръща с нови предизвикателства за всички, които се осмелят да седнат на стола на богатството. Предаването ще събере по двойки родни звезди, известни в публичното пространство с крайните си мнения и разногласия. Ще успеят ли да преодолеят различията помежду си, когато от тяхната игра зависи бъдещето на обща благотворителна кауза? И ще докаже ли отново „Стани богат” непреходността на емблематичната реплика „Ето защо тази игра е велика”.

 

Шатра

PaprikaLatino

 

За първи път в родния ефир – един социален експеримент, който ще събере под един покрив известни личности с четири големи ромски фамилии. „Шатра” ще провокира, ще разсмива, като едновременно с това  ще разкрива начина на живот на ромите в България, неговата пъстрота, простота, веселие и проблеми. Необичайни и комични ситуации, музика, танци, драматични моменти и не на последно място, отговор на въпроса – могат ли известните личности да живеят с ромските си домакини и на какво могат да се научат един друг.

 

Етажна собственост, 4 сезон

HidalgoProductions

 

След като живяха в квартал Надежда и Шишарка резидънс, сега на колоритните съседи от сериала „Етажна собственост” им предстоят още забавни неволи и приключения. Очакват ги нови сблъсъци, както и нови интересни персонажи, които ще станат част от междусъседските отношения. Ще останат ли героите им в Шишарка резидънс, или ще поемат към нови места, ще разберем в 4-ти сезон на „Етажна собственост”.

 

Имаш поща. Пълна лудница. Господари на ефира

GlobalVision

 

През пролетния сезон в ефира на Нова ТВ ще се завърне предаването „Имаш поща” – с два пъти повече истории, 2 часа продължителност и още повече вълнуващи участници и човешки съдби.  

И през пролет 2013 хитовото комедийно шоу „Пълна лудница” ще стане арена на пародии на най-популярните ТВ предавания, сериали, новинарски емисии, музикални клипове и лица от малкия екран. Накрая, но не на последно място, всяка делнична вечер преглед на най-забавните гафове в ефира ще правят „Господари на ефира” и водещият тандем Румен Угрински и Герасим Георгиев-Геро. 

- реклама -