NISSAN MICRA от радио ENERGY

- реклама -

Янита спечели NISSAN MICRA от радио ENERGY!

Изчезвам след 60 секунди Четвърти сезон по радио ENERGY приключи

 

Радио риалитито Изчезвам след 60 секунди – Четвърти сезон на радио ENERGY приключи успешно вчера в The MALL! Янита от София е късметлийката, която спечели  NISSAN MICRA. Тя изтегли ключа, който отключва голямата награда от състезанието – NISSAN MICRA на стойност 26 210 /двадесет и шест хиляди двеста и десет/ лв !

Финалът на Четвърти сезон на състезанието се състоя вчера в The MALL, където се събраха всички финалисти с техните семейства и роднини, приятелите на радио ENERGY и партньорите на радиото.  Румънеца и Енчев бяха водещи на събитието, като забавляваха гостите и изпълниха най-големите хитове на 90те, любимата музика на слушателите на радио ENERGY и най-новото си парче „Miss you”. Те успяха да си заформят и своеобразно караоке с някои от финалистите и да потанцуват с други пред голямата елха.

Янита Лазарова от София ще кара нов NISSAN MICRA на стойност 26 210 /двадесет и шест хиляди двеста и десет/ лв! Тя изтегли коледна кутия с номер 14, който й донесе и точния ключ, който отваря колата. Печелившата кутия през Трети сезон също беше с номер 14 и се оказа най-щастливото ENERGY число.

 Янита е само на 21 години и е вече горд собственик на белия NISSAN MICRA. До последно тя не е вярвала, че ще има най-голям късмет от всички. В ефира на радио ENERGY тя сподели, че не може да спре да трепери и да повярва на подаръка си. Обещава да вози много хора, постоянно, защото NISSAN MICRA много й отива.

 На живо в ефира на ENERGY REQUEST слушателите бяха неразделна част от приключението Изчезвам за 60 секунди Четвърти сезон през последните месеци. От всички почти 5000 регистирали се, само 23 бяха истинските късметлии, които стигнаха до финала.

 Янита си тръгна с голямата награда, но всички получиха своите подаръци – уикенд за двама в Пампорово от радио ENERGY, подаръци от NISSAN България и от медийните партньори.

 

 

 

- реклама -