Неве с дългоочаквана първа победа в Като две капки вода

Като две капки вода
Кончита Вурст срещу Майли Сайръс следващият път в „Като две капки вода”

Първа победа за Неве – това се случи миналата вечер в най-забавното шоу за преобразявания в ефира „Като две капки вода“. Образът й на Силвия Кацарова впечатли журито и зрителите и за първи път тя си извоюва първото място. Лично естрадната ни легенда се обади, за да й даде съвети и пожелае успех.
Другият най-успешен образ на вечерта беше Иво в ролята на Алла Пугачова и „Арлекино”. Той получи похвали от журито и своите колеги, а накрая си пожела да му се падне мъж на бутона на късмета. И да – следващият път той ще бъде не кой да е, а Кралят на рокендрола Елвис Пресли.
Нети отново получи максималните точки от зрителите за превъплъщението си в Аксел Роуз. На дъното на класацията остана Павел като Богдана Карадочева, а след него застана Деян като Дони. Мая, която снощи празнува рожден ден, представи Get Lucky на Pharell. Къци получи критики за Дженифър Лопез от журито, но броят гласове на зрителите го наредиха напред в класацията. Стефания извърши най-голямото геройство на вечерта, влизайки в образа на Israel Iz, за който специалният грим й „даде” над 200 килограма.
Специалният гост на вечерта в „Като две капки вода“ по Нова беше чаровната Криста. Тя влезе в ролята на R&B дивата Бийонсе и изпълни хита й Halo, с който успя да разчувства всички в залата. Минути след като приключи участието си, Криста сподели, че предаването е сбъднало нейна мечта – да бъде Бийонсе!
Следващият път ни очаква зрелищен сблъсък между две скандални изпълнителки – Кончита Вурст срещу Майли Сайръс. В образа на победителката от Евровизия ще влезе Мая, а Майли ще бъде Нети. Павел ще представи Данчо Караджов, Деян – Кърт Кобейн, Къци – Кристина Димитрова, Стефания – Annie Lennox, а Неве – Дженифър Лопес.
Точно в 12:00 часа днес, „Като две капки вода” ще отправи предизвикателство към всички фенове на предаването – „ПРЕОБРАЗИ СЕ С „КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА”. Включвайки се в специална игра, зрителите ще могат да тестват своята памет и да докажат, че са сред най-верните почитатели на обичаното шоу. Повече информация за играта можете да прочетете тук: http://novatv.bg/igra
А кой ще бъде победитеят в следващото издание на „Като две капки вода”, ще разберем на 26 май, от 20.00 часа по Нова.

Като две капки вода – в понеделник, 26 май, от 20.00 часа по Нова.

Start typing and press Enter to search