Нешка Робева и Влади Варгала с нов комедиен спектакъл

- реклама -spot_img

 „Веднъж, разхождайки се из небесните владения на своя баща, се срещнали Крилатият и Рогатият. И както от памтивека се случва заспорили. Дали любовта или парите са по-силни. Пари – любов, любов – пари, наддумвали се те, докато в спора не се намесил като арбитър баща им – Създателят.“

 

   „Разбъркай го – да се оправи“ е заглавието на най-новия завладяващ комедиен спектакъл на Нешка Робева и Влади Въргала. Под режисурата на Въргала „Разбъркай го – да се оправи“ „забърква“ сатира, комични и драматични ситуации, които се преплитат с майсторското танцовото изкуство на момчетата и момичетата от  трупата „Нешанъл Арт“.  Спектакълът задава актуални за днешното време въпроси като дали любовта или парите са по-силни… „Всичко е пари“ или „Всичко е любов“ и възможен ли е бракът по любов? Със замах историята сменя ролите на двата пола и превръща мъжете в жени, като им отнема силите, за да ги размени. Водещи в сюжета са двата контрастни образа на Крилатият и Рогатият, които слизат на земята заради един облог… Но дали те ще докаже своето твърдение и кой ще спечели залога?

Нешка Робева  и Влади Варгала „забъркват“ нов комедиен спектакъл

Невероятна хореография, силна актьорска игра и изключително забавен сюжет очакват публиката в:  – Летен театър ВАРНА на 3 септември от 20:30 часа.

Билетите са в продажба на касата на Летен театър,  ДКС и в мрежата на EVENTIM.BG

      – Летен театър БУРГАС на 5 септември от 20:30 часа.

- реклама -spot_img