Неочаквано пътешествие със CITY Radio&TV

- реклама -


Зрители на медията –  гости на кралската премиера на Хобит в Лондон

 

За пореден път CITY Radio&TV подарява на феновете си изключителната възможност – да бъдат сред първите в света и най-привилегированите в България като станат част от кралската премиера на филма Хобит: Неочаквано пътешествие в Лондон.

 

Двама ще получат възможността да присъстват на специалната VIP премиера на дългоочаквания филм на 12 декември в британската столица. Късметлиите, не само ще могат да видят филма преди всички останали по целия свят, но ще го направят и в компанията на режисьора Питър Джаксън, актьорите Мартин Фрийман, Иън МакКелън, Ричард Армитидж, Анди Серкис, Кейт Бланшет и др.

 

За да се включат в неочакваното пътешествие на CITY Radio&TV, зрителите трябва да отидат в сайта www.city.bg, да се регистрират и да отговорят вярно на въпрос, свързан с филма. В началото на месец декември един ще спечели голямата награда – VIP покана за двама за кралската премиера на филма в Лондон, с осигурени самолетни билети и хотел в английската столица!

 

Премиерата на Хобит: Неочаквано пътешествие в България е на 14 декември. Само един може да спечели уникалната награда от CITY Radio&TV.

 

Следете www.city.bg и  Facebook за още инфо за пътешествието!

 

Хобит: Неочаквано пътешествие

 Трилогията Хобит проследява приключението на главния герой Билбо Бегинс, който е въвлечен в епичен поход за освобождаване на Еребор – изгубеното царство на джуджетата, което отдавна е завладяно от дракона Смoг. Появилият се изневиделица вълшебник Гандалф Сивия, се обръща към Билбо с покана да се присъедини към група от тринайсет джуджета, предвождана от легендарния воин Торин Дъбощит. Пътуването им ги отвежда в Пущинакът; през коварни земи, гъмжащи от гоблини и орки, смъртоносни уаргове и гигантски паяци, създания, сменящи облика си и различни магьосници.

 

„Хобит: Неочаквано пътешествие” излиза на голям екран в 3D, IMAX 3D и HFR 3D на 14 декември 2012 г. Втората екранизация по ромата на Дж. Р.Р. Толкин „Хобит: Пущинакът на Смог” се очаква на 13 декември 2013 г., а последният филм от трилогията „Хобит: До там и обратно” е с премиера 18 юли 2014 г.

- реклама -