НАЙ-ХУБАВИТЕ ГОДИНИ ОТ НАШИЯ ЖИВОТ

СТОЯНКА МУТАФОВА ПРОСЪЛЗИ ВОДЕЩИЯ НА „НАЙ-ХУБАВИТЕ ГОДИНИ ОТ НАШИЯ ЖИВОТ”СТОЯНКА МУТАФОВА ПРОСЪЛЗИ ВОДЕЩИЯ НА
„НАЙ-ХУБАВИТЕ ГОДИНИ ОТ НАШИЯ ЖИВОТ”
Силни емоции и вълнуващи спомени в първото издание на световния формат по БНТ1

Искряща сцена, емоционални срещи и незабравими спомени връхлитат с премиерата на световния формат „Най-хубавите години от нашия живот”, по лиценз на продуцентската компания „Ендемол”. Първият епизод ще бъде излъчен в българския ефир точно в 21:00 часа на 31 декември само по БНТ1.

Зрителите на националната телевизия ще изпратят старата година по неповторим начин, връщайки календара назад чрез любима музика, актьори, филми и велики български постижения.

Легендарната Стоянка Мутафова, „Нейно Величество Г-жа стихийно бедствие”, развълнува до сълзи водещия на шоуто Владимир Пенев. „Да, разплаках се, когато тя се появи на сцената” – призна самият той. „Тя е един велик човек, който и на 92 години продължава да радва хората, убеден съм, че и зрителите пред екраните ще усетят същата емоция” – допълни актьорът.

Владо Пенев призна, че в продължение на много години е отказвал предложения да води различни предавания. „Може би съм чакал да се появи формат като този, който успя да ми влезе под кожата, защото това не е просто предаване – тук хората се срещат с всичко най-добро и велико, което сме постигнали като българи” – сподели той.

На бляскавата сцена на „Най-хубавите години на нашия живот” в първото новогодишно издание зрителите ще видят директния двубой между 60-те и 80-те години на миналия век. Отминалите две десетилетия ще бъдат припомнени от цяла плеяда родни звезди като Васил Найденов, Орлин Горанов, Богдана Карадочева, Ваня Костова, дует „Ритон”, „Трамвай №5”, Хилда Казасян, Калин Вельов, Невена Цонева и Рафи.

Чрез хитовия формат, БНТ ще представи на българския зрител реалити, което проследява отминалите десетилетия от 50-те години насам. Водещите на шоуто – Владимир Пенев и Александър Сано – ще търсят най-хубавите години, чрез видео свидетелства за модата, звездите, киното, музиката, спортните постижения, с които само националната телевизия разполага.

Всеки епизод ще сблъсква по две десетилетия, като тежката дума за тях ще има 50-членно жури, съставено само от момичета и момчета на 18-годишна възраст.

„Не знаех нищо за България, преди да дойда в София, за да консултирам българския екип” – заяви Милко Спей, консултант от „Ендемол”. Той сподели, че е впечатлен от богатия архив, с който разполага БНТ, и е научил много интересни факти за историята и личностите на страната ни. „Извървяхме дълъг път с хората тук и това ми дава основания да съм сигурен в успеха на шоуто” – каза още той.

„Изискванията на „Ендемол” при реализацията на формата са безпощадни – от това какво да бъде включено в сценария, през мащаба и блясъка на сцената, до продуцентската компания – и всичко трябва да гарантира такова ниво на продукцията, което отговаря на стандартите на компанията” – поясни програмният директор на БНТ1 Севда Шишманова. Тя потвърди, че БНТ и „Дрийм Тийм Прадъкшънс” са получили най-висока оценка след съвместната работа по реализация на първия епизод. „Според тях изборът на водещ и продуцентска компания гарантира успеха на проекта” – допълни Севда Шишманова.

След Нова година шоуто ще се излъчва всяка сряда от 21:00 часа, веднага след централната емисия новини.

.
Гледайте „Най-хубавите години от нашия живот” само по БНТ1!

- Advertisement -