НАЙ-ЕКСТРЕМНИЯ БАНКОВ СЛУЖИТЕЛ В БЪЛГАРИЯ

БНТ

Bulgaria-BNTМИРА ДОБРЕВА РАЗКРИВА НАЙ-ЕКСТРЕМНИЯ БАНКОВ СЛУЖИТЕЛ В БЪЛГАРИЯ

Кой е най-екстремният финансист в страната? Неочакваният въпрос ще получи отговор тази събота само в предаването на БНТ 1 „Денят отблизо” с Мира.

 Водещата Мира Добрева ще запознае зрителите с интересната личност и вълнуващия живот на Станислав Георгиев. Финансистът – ултрамаратонец е 48-годишен българин, женен и се радва на четири деца. Завършил е бизнес училището в Манчестър и след това университета в Чикаго. Той е един от организаторите на Балканския 1000-километров ултрамаратон, изцяло с благотворителна цел.

 Любопитните истории не свършват до тук, защото Мира ще ви срещне с дълголетницата Едит Алфред в рубриката „Столитниците на България”. Разказът за нея е очарователен. Едит е австрийка, която живее в Ябланица. Едит е жена, която учи на стил. Красиво е да се види как не е изгубила своя аристократизъм дори и в малкия провинциален град.

 В „Семейни връзки” ще се говори за любов. В центъра на вниманието са Красимир и Виолета Гюлмезови от дует „Шик”. Те са едни от най-романтичните музиканти у нас. Не случайно думите „Обичам те” са най-често срещаните в техните песни.

 И още – от съботното издание на предването ще научите как българските деца-математици завладяват световните първи места.

 

.

Гледайте „Денят отблизо с Мира  всяка събота и неделя от 11.00 по БНТ1!

- Advertisement -