Най-бързия ден на планетата

- реклама -

Радио ENERGY и PUMA представят:

Най-бързия ден на планетата!

 

 На 5 август най-бързият лекоатлет в света – Юсеин Болт стартира своето участие на Олимпийските игри в Лондон!

 На 5 август в София стартира най-бързият месец в годината с уникално състезание – Радио ENERGY и PUMA търсят най-бързия човек в България!

 Националната кампания Най-бързият ден на планетата/ FAASTEST DAY ON EARTH стартира на София Диша на 5 август 2012 на улица Шишман в столицата.

 На 5 август между 16 и 20 ч. на ул. Шишман, в отсечката й между ул. Славянска и ул. Иван Вазов, ще може да вземете участие в най-големия SPEED TEST, правен в България и да станете най-бързият човек в страната! И тук важи олимпийският принцип – важно е участието, защото всеки печели!

 Вземете приятелите, децата и домашните си любимци и станете част от Най-бързия месец в годината! Очаква ви истински летен купон и супер яки награди от PUMA и Радио ENERGY! Всеки, който се включи в купона, ще разбере каква скорост може да развие за 30 метра, а на финала ще получи и подарък!

 Освен спринта, който не е стихията на всеки, ще има допълнителни забавни категории: бягане с плавници, бягане по двойки, бягане на заден ход, най-бърз сервитьор, най-бърз журналист и много други! В допълнение, екипът на радиото и PUMA ще черпят с коктейли участниците цял ден! Домакини на най-бързото събитие са Силвестър Силвестъров и Александър Сано-Среброто.

Олимпийските игри по Радио ENERGY продължават през целия август – на 12 август тичаме пред Пеещите фонтани в Пловдив, на 19 август – сме в Парка на Младежта в Русе, а финалът на най-бързия месец в годината е на 25 август във Варна на входа на Морската градина при Фестивалния комплекс.

 

- реклама -