N-JOY Summer Hits

- реклама -spot_img

N-JOY Summer Hits

Гарантирано лятно настроение с новата компилация

N-JOY Summer Hits

 

Радио N-JOY и Вирджиния Рекърдс представят най-новата и гореща музикална компилация N-JOY Summer Hits. Изданието включва едни от най-любимите денс парчета у нас, познати от ефира на Радио N-JOY. Хитовият диск съдържа 15 световни хита, подбрани специално за перфектното лятно настроение.

В компилацията намира място световният хит Are You With Ме на белгийския продуцент и диджей Lost Frequencies. Тук е и един от най-големите хитове на годината у нас – Faded, изпълняван от Zhu и получил номинация за награда Грами за най-добър запис. Гарантираното парти настроение се допълва от едно от най-горещите парчета в българския ефир в момента Vita Bela на румънската формация Havana. Ударната селекция продължава с неустоимото латино парче Dale Papi на румънската секси сензация Lariss. В компилацията влиза и актуалният хитов сингъл Echo,  на обявения за най-добър диджей на последните две години Hardwell. Място в изданието намира й безспорният хит Summer Days на на немския диджей Sean Finn, оглавил официалната еърплей класация на България.

В компилацията влизат и още парчета взети от върховете на класациите на Радио N-JOY като Jubel на Klingande, Make Me Feel Better на Alex Adair, Need U (100%) на Duke Dumont и още други. Селекцията се допълва от топ артисти на световната музикална сцена, сред които се открояват имената на Claydee & Faydee, DJ Fresh и вокалистката Ella Eyre, Angel Stoxx и още други.

N-JOY Summer Hits – Съдържание:

 1.     Zhu – Faded
 2.     Havana – Vita Bella
 3.     Lariss – Dale Papi
 4.     Sean Finn feat. Tinka – Summer Days
 5.     Lost Frequencies – Are You With Me
 6.     Klingande – Jubel
 7.     Claydee & Faydee – Who
 8.     Alex Adair – Make Me Feel Better
 9.     Duke Dumont feat. A*M*E – Need U (100%)
 10.     Angel Stoxx feat. Drew – Let Go
 11.     Dj Fresh feat. Ella Eyre – Gravity
 12.     TWO feat. Kaya – Angel
 13.     Hardwell feat. Jonathan Mendelsohn – Echo
 14.     XOXO Feat. Bellanova – And I Love Him
 15.     Spada & Elen Levon – Cool Enough

 

- реклама -spot_img