МИЛЕНА ФИЛЕВА, ПРЕЯ И ДИВНА С НОВ ЛАЙВ В СОФИЯ

- реклама -spot_img

Михаела Филева, Прея и Дивна са свежото продължение на серията тройни лайв формати на клуб *MIXTAPE 5*

Младите диви на Monte Music ще излязат на голямата сцена на *MIXTAPE 5* този петък, 26-ти февруари, със специално подготвена лайв програма за поредицата

На 26-ти февруари серията тройни лайв формати на клуб *MIXTAPE 5* ще продължи с пълна сила, този път с участието на прекрасните Михаела Филева, Прея и Дивна. Младите изпълнителки ще излязат на сцената в голямата зала на клуба, за да продължат смело успешната поредица “ladies” събития, заявявайки недвусмислено за таланта и новаторския си поглед върху живата музика.
Съпроводени от своите музиканти, нежните представителки на българския лейбъл „Monte Music“ ще изпълнят на живо специалната си селекция с красива и динамична авторска продукция.
През последните няколко години всяка от изпълнителките върви уверено по своя собствен път на развитие.

МИХАЕЛА ФИЛЕВА е едно от най-актуалните имена на родната музикална сцена, диктуваща правила в съвременната популярна българска музика. С хитове като „Инкогнито“, „Когато ти трябвам“, „Опасно близки“, „И аз съм тук“, „Приливи и отливи“, включени в самостоятелния ѝ студиен албум „Инкогнито“, изпълнителката напълно заслужено е завладяла челните позиции в родните музикални класации, както и безусловната любов на публиката.
До дни излиза и най-новия видеоклип на Михаела Филева към завладяващата песен „Филм за двама“.
Линк към парчето от едноименния албум „Инкогнито“.
Младата надежда на българската музика, по-известна като ПРЕЯ, е момичето, което ден след ден доказва, че вроденият талант и неподправеността са ключа към сбъдването на всички музикални мечти. Изпълнителката преплита соул и фънк мотиви, елегантно гарнирани с джаз, латино, реге и хип-хоп, за да създаде характерното си екзотично звучене, което стана любимо и на най-изтънчените музикални фенове.
Последният впечатляващ проект на Прея носи името „Всички наши места“ – нежна балада и видео с текст, написан от самата нея, създадени по едноименната книга.
Момичето-чудо ДИВНА, което въпреки крехката си възраст, се радва на завидни музикални постижения. Дебютният ѝ сингъл „Ти не можеш да ме спреш“ от 2011-та дава старт на успешната ѝ музикална кариера, която изпълнителката с лекота продължава и до днес без компромиси с хитовете „Мойта музика“, „Какво пък толкова“, „Хипноза“ и актуалния „Без въпросителни“.
Линк към най-новото ѝ авторско парче „Без въпросителни“.
Въпреки своите музикални индивидуалности трите момичета са силно свързани от приятелската обстановка и сплотения екип на “Monte Music”. Талантът и мотивацията на младите изпълнителки ги доведоха в *MIXTAPE 5* за едно по-различно лайв изпълнение, в което трите да излязат в пълната си прелест на сцената на голямата зала на клуба.
Станете част от това вълнуващо музикално изживяване с три от най-нежните и талантливи представителки на родната сцена – Михаела Филева, Прея и Дивна, което те ще посветят специално на вас!

МИЛЕНА ФИЛЕВА, ПРЕЯ, ДИВНА

- реклама -spot_img