MEGA JACKPOT

Национална лотария60-годишна щастливка ще се радва на 35 000 лева от „Национална лотария“ точно за Великден

 

Тази седмица голямата късметлийка, която се изправи срещу „MEGA JACKPOT”-а на „Национална лотария“ на обща стойност 140 000 лева, се казва Стефка Кирилова. Тя е от Разград и се занимава с търговия. Нейната игра тръгна добре, но след като достигна до 20 000 лева, направи първата си грешка. Въпреки това реши да играе и така стигна до 35 000 лв. Тогава реши, че е по-добре да се откаже и да си тръгне с огромната сума. Спечелената парична награда г-жа Кирилова ще похарчи за семейството си и най-вече за четиримата си внука. Развълнуваната Стефка сподели, че за късмет има любим талисман, който винаги й носи късмет.

25-годишният Йордан Атанасов от град Ямбол е новият собственик на чисто нов лек автомобил, който спечели в играта „Щастливата монета“ в предаването „Национална лотария“.  В съревнование с още двама представители на мъжкия пол се получи наистина оспорвана игра. На финала обаче Йордан, като че ли се бе отчаял, но съдбата се оказа на негова страна и именно той си тръгна с така мечтаната от него кола. „Не вярвах, че ще спечеля, но съм изключително щастлив, че ще карам чисто нов испански автомобил”, развълнувано сподели той.

Пред сейфовете на „Национална лотария“ тази седмица застанаха Николай Павлов от село Ново Делчево и Стефка Чакърова от Широка лъка. Служителят на МВР Николай започна играта с „Х”. Стефи показваше, че има повече късмет от него, тъй като в началото отвори сейфа с 5000 лв. Тя стигна чак до 9000 лв, но на следващия ход отвори втори „Х” и си тръгна с нелошата сума от 4500 лв. В крайна сметка бащата на две деца Николай получи възможността да удвои спечелените от него до момента 4000 лв. и го направи. Своята награда от 8000 лева Николай ще вложи в семейния бюджет, също така ще ги инвестира в своето образование. В момента е курсант в Академията на МВР, специалност „Кризисен мениджмънт“. 

На своите моментните печалби от билета на Национална лотария -“Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“, ще се радват Мая Панова от София – 10000 лева, Стефан Семерджиев от с. Тулово – 5000 лева и Гулам Хайдари от Варна – 5000 лева.

Тази седмица общата сума раздадена в предаването „Национална лотария“ е точно 94 458 лева. 

Ако и вие искате да сте на мястото на печелившите е нужно само да си набавите билет на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“. Очакват ви много парични и страхотни предметни печалби!       

На всички участници в „Национална лотария“ напомняме, че само сега до 5 май, неделя,  (Великден) имат шанс да спечелят един от двата страхотни нови испански автомобила в „Специален шанс“.

Първият автомобил ще отиде при „Най-големия късметлия“. Победителят ще бъде изтеглен чрез жребий измежду всички регистрирали НЕпечеливши билети през този месец.

Вторият автомобил е за „Най-големия карък“ в играта. Участникът, който регистрира най-много НЕпечеливши билети от 6 април до 5 май, ще обърне късмета си и ще спечели със сигурност чисто нов автомобил. 

Start typing and press Enter to search