Мега-чудесата: на калинката и черния котарак

- реклама -spot_img

Премиера на нов анимационен сериал ’Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“ по Дисни Ченъл България

 Мега-чудесата: на калинката и черния котарак

Децата ще се запознаят с новите супер герои от поредицата,

която стартира  на 22 февруари

 

Новият анимационен сериал “Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“ ще стартира на 22 февруари, от 17:10 часа, по Дисни Ченъл България – новите епизоди ще се излъчват през седмицата в същия час.

“Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“ разказва историята на Маринет и Ейдриън – ученици в прогимназията, избрани да спасят Париж от акумасите – зли същества, които превръщат нормалните граждани в армия от супер злодеи! С помощта на своите магически създания, наречени квами, двамата ученици се превръщат в Калинка и Черен Котарак – безстрашни супер герои, които се борят срещу злото, забъркват се във вълнуващи приключения из  улиците и покривите на Париж, без да подозират за тайната самоличност на другия.

“Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“  е японско-френско-корейски анимационен сериал, продуциран и анимиран от Zagtoon и Method Animation, в ко-продукция с Teio Animation, SAMG Animation и SK Broadband.

Ексклузивен епизод на сериала “Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“ може да видите на Disney.bg и в YouTube канала на Дисни Ченъл:

http://www.disney.bg/disney-channel/videos/miraculous#/videoId/-

 

Дисни Ченъл България:

Дисни Ченъл е с 24-часово съдържание, подходящо за цялото семейство и насочено към деца от 6 до 14 години. Каналът предлага популярни сериали като Виолета, „Остин и Али“ и „Лив и Мади“, и оригинални филми на Дисни Ченълкато „Плажен Тийн Филм“ или „Зоуи и магическото приложение“. Дисни Ченъл България е дом и на „Междузвездни войни: Бунтовниците“, сериал, произведен от LucasFilm, както и на други популярни анимационни сериали като „Финиъс и Фърб“ и „Тайните на Гравити Фолс“.

 

Съдържанието на Дисни Ченъл засяга теми, които помагат на децата да се изправят пред предизвикателствата на израстването, насърчават ги да вярват в себе си и да следват мечтите си, и да прекарват време със семейството и приятелите си.

Дисни Ченъл България стартира през 2009 г. и е сред топ 3 детски канали в България *.

*Източник: MediaResearch / Ad Wind Kite, Деца 4-14 г.

 

- реклама -spot_img