Мъжете и жените в „Ние и градът” по БНТ1

Тази неделя предаването „Ние и градът” ще отведе зрителите на двата полюса на настроенията – жените и мъжете в съвременния град. Гост в студиото е Стоила Бонгалова, директор на Българския фонд за жените, която ще развенчае и някои градски легенди за дамите. Защо представителките на нежния пол крият годините си, кои са по-добрите шофьори: жените или мъжете и дали е вярно твърдението, че светът върви към тотален матриархат.

В студиото на „Ние и градът“ скулпторът Венци Занков ще предупреди водещия и всички останали мъже за опасностите, които дебнат в женския свят. Венци признава, че готви, чисти, прави кафе, но не иска и няма да глади. Зрителите на „Ние и градът“ имат възможността да надникнат и в света на Велизар Вранчев – сватбен агент с изтънчено отношение към сватбеното изкуство.

Лайфстайл навигатор показва кои тандеми пробиват по-лесно в обществото – мъжките или дамските? Това ще разкажат и фотографите Борис Мисирков и Георги Богданов и дизайнерките Силва Йорданова и Цвети Бранкова-Танева. И не на последно място – кои са съвременните рицари в архитектурата? Среща с една от най-добрите архитектки в България – Весела Мирянова.

„Ние и градът” – 15 януари,10:10 часа, БНТ1!

Start typing and press Enter to search