Мария и Християн – любов от пръв поглед

- реклама -spot_img

В студиото на „На кафе” певицата показа и чисто новата си визия

 Поп фолк звездата, която напоследък не слиза от светските хроники, разказа тази сутрин пред Гала как е пламнала любовта й с Християн Гущеров, син на бизнесмена Добромир Гущеров. Двамата се запознават на нейно участие, като „случайно” се виждат отново и втория път певицата „случайно” приема поканата му да седне на неговата маса и да изпият по питие. „Тогава той ме погледна с такива очи, с които ме гледа и до ден-днешен и аз се влюбих”, обясни звездата в „На кафе”. И допълни, че е щастлива заради решенията, които двамата са взели.

„Дори и отново да ми се наложи да мина през този тежък период, през който минах, пак ще го направя, ако знам, че ще ми се случи такова щастие”, каза Мария, като намекна, че разводът й не е минал леко. Както се случва обикновено в такива ситуации, в точното време се появява точният човек. Мария заяви категорично, че връзката й със съпруга й Митко е била приключила, когато се е запознала с Християн. Двете с Гала си припомниха предишното гостуване на Мария през септември, когато астроложката Оксана й предрече проблеми в брака, в случай че е сключен преди 29-ата година. След като изгледа видеото, певицата с усмивка коментира, че някои решения е по-хубаво да се взимат в по-късна възраст.

Преди дни тя отпразнува 30-ия си рожден ден, който съвпадна с бляскава и невиждана по своите мащаби промоция на новия й албум „XIII”. Тогава Мария официално представи и новия мъж в живота си, като му се обясни в любов и го целуна пред всички гости, включително и пред най-близките си. Тя допълни, че има прекрасни отношения със семейството на Християн, което за нея е много важно. В „На кафе” Мария демонстрира и чисто новата си визия само часове след изсветляването на косата си.

 

- реклама -spot_img