Шеметният дебют на LYRRA – Believe се събужда за нов живот с ремикс от Atazar

След зашеметяващия дебют, който Lyrra направи с песента Believe в края на 2020 г., днес Atazar събужда трака за нов живот с много летен и ритмичен ремикс, готов да влезе във всички клубове през централния вход. Песента излиза от лейбъла MonoShake, част от Fa&Mi Music.

Оригиналът на BELIEVE направи своята премиера на 25 ноември 2020 г. и още в дебютната си седмица се качи в ТОП 40 на Shazam за България. В продължение на месеци оглавяваше редица радиокласации в страната, а цели два месеца беше в ТОП 10 на най-излъчваните песни в българския ефир. Талантът на Lyrra беше забелязан и отвъд Океана, и Believe беше селектирана в плейлистите на The Eagles Nest Radio.

Хомогенна и прецизно премерена смес между фолклор, хаус музика и модерно поп звучене, Believe очерта пътя, по който солистката на ансамбъл „Чинари“, третинка от трио „Булгарина“ и една от най-младите певици в уникалните „Мистерията на българските гласове“ е поела в соловата си кариера.

Atazar пък е един от най-интересните млади автори и ремиксатори в етно-хаус стила. Зад гърба си има вече няколко високооценени авторски тракове, сред които и хита Armagan.

Последвайте Lyrra
Facebook – https://bit.ly/3nPrmYZ
Instagram – https://bit.ly/35TlUyc
YouTube – https://bit.ly/2J0j01X

Последвайте Atazar
Facebook – https://bit.ly/3xvnWQ4
Instagram – https://bit.ly/2S4Lr3d
YouTube – https://bit.ly/3iOGeHZ

Последвайте Fa&Mi Music
Facebook – https://bit.ly/35VUSGv
Instagram – https://bit.ly/3lWJbVj
YouTube – https://bit.ly/3kXyd0L

Start typing and press Enter to search