Цветан Цветанов и Мариан Вълев – Куката

- реклама -

Цветан Цветанов и Мариан Вълев – КукатаЦветан Цветанов и Мариан Вълев – Куката спечелиха 15 000 лв.

за бъдещите спортни таланти

 „Раждането на трагедията” на Ницше спря тандема по пътя му

към голямата сума

 

15 000 лева спечелиха вицепремиерът Цветан Цветанов и актьорът Мариан Вълев – Куката след вчерашната си игра в „Стани богат”. След като успешно отговориха къде се намира най-дългата писта на гражданско летище и какво име е приел руският град Волгоград на 02 февруари тази година, въпрос за противопоставянето в „Раждането на трагедията” на Ницше накара тандема да се откаже от играта в името на благородната кауза. Така двамата събраха най-високата до момента сума за бъдещите спортни таланти на България.

 Музикалната двойка Рафи и Орлин Горанов ще продължи участието си следващия понеделник, 18 февруари. Пред Ники Кънчев победителят в X Factor сподели, че още не е използвал трите хиляди лева, които е спечелил от участието си в детския формат на „Стани богат”, когато е бил само на 12 години. Той призна, че те са за образованието му и че другата година заминава за Лондон да учи.

 Как завършва тяхната игра и каква ще бъде сумата, която ще спечелят за програмата „Стани шампион”, ще разберем следващия понеделник, 18 февруари, в „Стани богат” от 20.00 ч. по Нова ТВ.

 

- реклама -