Еволюираме с „Круд: Нова епоха“ в кината през август

Този август първото семейство на праисторическата ера – Круд, се завръща за ново незабравимо приключение с Круд: Нова епоха. Мислейки, че „краят на света“ е най-лошото, което е можело да им се случи, любимите ни първобитни герои ще се изправят пред предизвикателство, в сравнение с което всичките им досегашни проблеми бледнеят! Търсейки място, което да нарекат свой дом, семейство Круд попадат в Рая – изобилстващо от храна и защитено от опасности идилично кътче, което на пръв поглед предлага решение на всичките им грижи. Това, което откриват обаче, е потвърждение на максимата „Адът – това са другите”. Защото там вече живее семейство Хомосапиенс (с акцент на сапиенс!).

Повече информация можете да намерите в прикачения документ. Прикачено ще откриете и български постер на филма.

Еволюираме с Круд: Нова епоха от 6 август в кината и 4DX.

Трейлър, озвучен на български, в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=NCHLbo68Jcw

Трейлър, озвучен на български, във Vbox7: https://www.vbox7.com/play:bde503e687

Трейлъра може да свалите оттук: https://dox.abv.bg/download?id=717cb64fff

Снимки във висока резолюция ще откриете тук: https://dox.abv.bg/download?id=da097ced9a

Повече материали и любопитна информация можете да откриете в каналите ни в социалните мрежи: www.facebook.com/ForumFilmBulgaria/, и https://www.instagram.com/forumfilmbg/.

Всички видеа са качени в YouTube канала ни: https://goo.gl/Zezd4P, както и в канала във VBOX7: https://goo.gl/iSP68z.

Вече можете да следите репертоара на Форум Филм България на специално създаденото приложение във Фейсбук, където е публикувана подробна информация за премиерни дати, актьорски състав, синопсис, формати и категория на филма, трейлър и официален постер: http://bit.ly/2jpDq23. Поместената информация е до края на 2024 година, а за удобство в секцията ВСИЧКИ ЗАГЛАВИЯ филмите са подредени в табличен вид.

Start typing and press Enter to search