Концерта на Желко Йоксимович

концерта на Желко Йоксимович

ЛЕГЕНДАТА НА РЕАЛ ПРЕДРАГ МИЯТОВИЧ СПЕЦИАЛЕН ГОСТ НА ЖЕЛКО ЙОКСИМОВИЧ

Със запомнящо се двучасово шоу сръбската звезда Желко Йоксимович вдигна на крака публиката в популярен клуб в Белград преди броени дни. Виртуозът на балканската балада, който подготвя грандиозен концерт на 24 март в лондонската зала Troxy, бе бурно аплодиран, както от многобройните си фенове, така и от специалните си гости. Именно заради шоуто на балканската звезда, от Испания пристигна бишият спортен директор на Реал Мадрид Предраг Миятович.

Черногорската футболна легенда и емблематичният сръбски музикант са дългогодишни приятели, като Миятович присъства на концертите на Йоксимович винаги, когато има възможност. От сцената изпълнителят на хита “Lane moje” не пропусна да поздрави звездния нападел и съпругата му. Друга знаменитост – гост на вълнуващия концерт, бе и популярният баскетболист Деян Томашевич.

Желко Йоксимович изпълни най-големите си хитове -“Ljubavi”, “Supermen”, “Stihija”, “Lejila”, “Nije ljubav stvar”. Изключителният успех на кралят на Балканите и блестящата му кариера са резултат именно от разтърсващите му изпълнения на живо, в които преплита традиционни фолклорни инструменти, балкански емоции и поп елементи.

Феновете на талантливия музикант ще преживеят неповторими емоции на 24 март в зала Troxy, Лондон. Билети за концерта на Желко Йоксимович могат да бъдат закупени на цени от 30 до 50 паунда в мрежата на Eventim ТУК. Вратите отварят в 19:30, а началото на събитието е в 20:30 часа. Актуална информация можете да намерите на следния линк: https://www.facebook.com/events/821732587964501/