Колко са 72 години за изкуството?

- реклама -spot_img

Новини около отбелязването на рождения ден на Младежки театър „Николай Бинев“

На 25 януари 2017 Младежки театър „Николай Бинев“  отбелязва своя 72  рожден  ден със спектакъла „Любовна песен“, реж. Андрю Волкофф, с участието на Силвия Лулчева, Светослав Добрев, Рая Пеева и Николай Луканов.

До тази дата зрителите могат да се включат в играта „Младежки театър празнува“. Нейните правила са много прости – „Ела, надпиши и спечели.“ Идеята е всеки да участва като гледа спектакъл, надпише билета си и го пусне в урната. Трима от всички участващи печелят карта за намаление – 20%, 30% и 50%. Късметлиите ще могат да гледат спектаклите на театъра в компанията на свой приятел/половинка използвайки намалението чак до края на театралния сезон.

Артистите от „Любовна песен“ ще изтеглят печелившите след края на спектакъла. Тегленето ще бъде предавано на живо (стриймвано) във фейсбук страницата на театъра – Младежки театър „Николай Бинев“ https://www.facebook.com/mltbg/

На 16 януари от 11ч. артистите от Младежки театър играят постановката “Алиса в страната на чудесата” в помощ на Културния дом в Хитрино.

На 18 януари от 19 часа в Камерна зала на Младежки театър е и представянето на книгата “Работата на актьора. Том 2” от К. С. Станиславски, изд.“Изток-Запад”. За изданието ще говорят проф. Владимир Игнатовски и проф. Георги Каприев, а модератор на събитието е Юри Дачев. Вход свободен.

- реклама -spot_img