КОЙ Е КЪРТИЦАТА

- реклама -

КъртицатаЦОНКО ЦОНЕВ ПОКАНИ ЛЮБА КУЛЕЗИЧ В КЪРТИЦАТА

Мишо Шамара получи покана за кастинг на шоуто във Варна

 Стотици варненци се стекоха във Фестивалния конгресен център с надеждата, че ще открият „КОЙ Е КЪРТИЦАТА” и очаквайки тайни мисии с любими звезди.

Изненадващо, в морската столица дамското присъствие по време на кастингите бе изключително силно. Сред нежното присъствие във Варна, екипът психолози, които водят кастингите в страната, откри сериозни претенденти за участие във формата. Въпреки това и във Варна преобладаващата част от желаещите да се явят на кастинг са мъже, коментираха продуцентите.

Покана за участие в най-голямото риалити приключение на сезона получи и кметът на Каварна Цонко Цонев, който в ефира на TV7, покани любимата си журналистка Люба Кулезич да влезе в шоуто заедно с него. Покана получи и известният бизнесмен и политик – Иван Портних.

Рапърът Мишо Шамара също получи покана за участие в кастинга, а негов приятел, също рапър и известен варненски бохем – Виктор Ангелов, каза че е убеден, че Азис ще хареса неговата музика.

Братята по жица – метълите Орхан и Синал, копнеят да спечелят наградата на  КЪРТИЦАТА от четвърт милион лева, за да разширят своя бизнес с кафе-машини.

КъртицатаМладият фермер Пламен Василев, народната певица Теодора Тасева, музиканти и други известни варненци, са част от хората готови на всичко, за да прекарат следващите три месеца със своите идоли – Азис, Николета Лозанова и Деян Донков.

Продуцентите на КЪРТИЦАТА Иван и Андрей очакват търсачите на силни усещания от Пловдив и София през следващите дни.

 

Следващите кастинги на КЪРТИЦАТА са в:

Пловдив – 22 и 23 февруари, хотел Лайпциг, 10:00 часа

София – 24 и 25 февруари – хотел Принцес, 10:00 часа

 

- реклама -
Previous articleGOODSLAV
Next articleMicrosoft YouthSpark