Като две капки вода – Мая Бежанска в образа на Мариус Куркински

Като две капки водаНети с втора победа в „Като две капки вода” по Нова

Бляскаво шоу, много смях, усмивки и добро настроение донесоха всички участниците в най-забавното шоу за преобразявания в ефира „Като две капки вода”.
Миналата вечер зрителите дадоха най-много точки на Иво и неговото преобразяване във Фреди Меркюри. Въпреки това първото място зае Нети с феноменалното й превъплъщение в Сюзън Бойл. Тя успя да разчувства всички в залата и пред телевизионния екран с изпълнението на I Dreamed a Dream. Своята награда от 1000 лв. Нети дари на Дома за артисти ветерани.
Рок разтърси сцената на „Като две капки вода“ снощи. Специалният гост в третия епизод на шоуто бе Дичо, който призна, че винаги е искал да влезе в образа на легендата Аксел Роуз и да изпълни Sweet Child O’ Mine. „Велико!“ с една дума Дичо описа усещането да бъде Аксел, макар и за малко.
Както обеща в предходния епизод на шоуто, снощи Маги Халваджиян избра гост от публиката, който в края на вечерта оцени с от 3 до 10 точки изпълненията на участниците. Вместо него оценки раздаде Мария, която даде 10-те точки на Нети. Третият лайв откри Неве с фантастичното си изпълнение на Тина Търнър – Nutbush City Limits. След него Маги заяви, че временното класиране е несправедливо, защото Неве за момента е на последно място. Чаровната актриса призна, че въпреки това всеки път се забавлява искрено.
Втора на сцената на „Като две капки вода“ излезе Мая Бежанска в образа на Мариус Куркински и изпълни култовото му парче „Стига бе“. Павел отново изуми всички с поредната си женска роля – този път Роси Кирилова. Стефания Колева върна романтиката на сцената на “Като две капки вода” с Мерилин Монро, а Деян отново донесе енергия с Били Айдъл. Победителят от миналия път Къци Вапцаров претърпя коренна трансформация в чернокожия тийн идол Джейсън Деруло.
На 31 март, от 20.00 часа по Нова ни очаква поредната порция звездни преобразявания. Неве ще бъде хитовия изпълнител John Newman, Деян – истински рапър – сензацията 50 Cent, Мая ще бъде Лейди Гага, а Иво – Марая Кери. Стефания влиза за първи път в мъжки образ и ще взриви сцената с Алис Купър. Павел ще трябва да се справи с легендата Мик Джагър, Нети – Паша Христова, а Къци – Слави Трифонов.
Като две капки вода – 31 март от 20:00 по Нова.

Start typing and press Enter to search