Кастинг по БНТ

- реклама -spot_img

кастингМихаил Билалов учи финалистите в „Кастинг” на криминале

 

Участниците в шоуто вече са шест

 

В поредния лайф на филмовото риалити видяхме участниците в сцени от популярни криминални филми и сериала „Под прикритие”.. Борещите се за роля в него се пребориха с класики в жанра като „Господин Никой”, „Няма нищо по хубаво от лошото време”, „Не знам, не чух, не видях” и разбира се – „Под прикритие”.

Актьорът Михаил Билалов, по известен като големия шеф на мафията – Джаро, беше специален гост на предаването снощи. Той видя резултатите от съветите, които беше дал на финалистите и ги похвали за видимия напредък в изявите им.

Асистентите Мариан Вълев, Димитър Коцев – Шошо и Боряна Пунчева отново бяха сред тях за да ги подкрепят.

В оценката и коментарите на журито се включи и другият специален гост на „Кастинг” – младият, но вече с големи международни награди режисьор Драгомир Шолев.

 

На миналия лайф в публиката бе звездата от филмите на Гай Ричи Вини Джоунс, който стискаше палци на Адриана Юрукова, която зрителският вот изпрати на елиминации. Вчера зрителите отново пуснаха най-малко есемеси за нея и Наталия Цекова, но този път журито избра шоуто да напусне именно Адриана.

Интервюто с нея тази сутрин в предаването „Денят започва с Култура” можете да видите тук.

 

Не пропускайте „Кастинг” – всеки понеделник в 21.00 ч. и петък от 22.00 ч. по БНТ1. Гледайте и повторенията по БНТ Свят всеки вторник от 22:00ч. и събота от 18:20ч. !

 

- реклама -spot_img