Касъл

- реклама -

Castle02Касъл” е новото предложение на Нова ТВ и…

Изборът на публиката” за 2012

 Сериалът се завръща с четвърти премиерен сезон от следващата седмица

 Хитовият сериал «Касъл» се завръща в праймтайма на Нова ТВ с четвърти премиерен сезон от 23 януари.

 Това се случва буквално дни, след като бе избран за “Изборът на публиката” за 2012 г. (People’s Choice Awards) в САЩ. Освен признанието на американските зрители, продукцията грабна и престижния приз „Най-добра криминална драма”, а актьорът Нейтън Филиън взе статуетката за най-добър актьор в категория ТВ драма.

В това, че наградите са напълно заслужени, родните почитатели на криминалните драми ще могат да се убедят от следващата сряда, всеки делничен ден от 20.00 ч.

 Любимият разследващ тандем на американския медиен гигант ABC – Касъл и Бекет, отново е в Ню Йорк, за да продължи с разчистването на сметки. След като Бекет едва не губи живота си в края на трети сезон, Касъл ще се опита да разбере кой е престъпникът, дръзнал да заплаши партньорката му.

 Неразрешимите казуси и мистериозни престъпления са придружени от нова порция адреналин, детективски нюх и характерните за сериала комични ситуации. В четвърти сезон тандемът ще бъде поставен пред мащабна заплаха от най-големите си врагове. Близостта между Касъл и Кейт е динамична, а ситуацията стават още по-неловка, когато тя го моли да се отдръпне за малко от нея. Когато Кейт се връща в отдела след дълго отсъствие, разследването на убиеца на майка й продължава с пълна сила.

 Част от актьорския състав продължават да бъдат неколкократно номинираната за „Еми” и „Златен глобус” Сюзън Съливан, Джон Хуертас и Рубен Сантияго-Хъдсън.

 „Касъл” – премиерен четвърти сезон от 23-ти януари, всеки делничен ден по Нова ТВ

- реклама -