Какво закусва Калин Врачански?

- реклама -

КАЛИН ВРАЧАНСКИ ЗАКУСВА С ПОБЕДИТЕЛЯ В ИГРАТА НА
NESCAFÉ® CLASSIC КРАСИМИР ВАСИЛЕВ

Марка кафе номер 1 в света събра книговезеца от София с любимеца на
българското кино на „звездна“ закуска

 Какво закусва Калин Врачански?

Срещата между 29-годишния победител в кампанията „СЪБУДИ СЕ ЗА 50 000 НАГРАДИ“ и чаровния актьор се състоя на чаша 100% натурално NESCAFÉ® в столичното заведение Colibri. Домакините на уютния клуб посрещнаха гостите с авторски специални напитки, приготвени с NESCAFÉ® CLASSIC и атрактивни домашно приготвени десерти, ухаещи на ароматната напитка. Късметлията Красимир Василев сподели, че се е замислял дали да не подари наградата си на своя приятелка, но интересът и желанието му да се запознае с една от най-големите звезди от екрана надделяло. Усмивката не слезе от лицето на Красимир през цялото време.

„Аз съм страхотен фен на Калин и се вълнувах много през цялото време. Той  е изключително интересен събеседник и определено научих доста от срещата ни.“ Любимецът от телевизионния екран видимо се забавляваше и не пропусна да изтъкне, че всяка среща с нови хора го зарежда с положителна енергия, а двамата с Красимир разговаряли като приятели, които се познават от много отдавна. Увлечени от най-разнообразни теми, двамата дори просрочиха предварително определеното време за срещата.

NESCAFÉ® Classic раздаде хиляди награди на победителите през изминалата национална кампания. Освен че e неразделна част от ежедневието, кафето съдържа антиоксиданти, които спомагат в борбата със свободните радикали – една от причините за стареенето на клетките. Една чаша чисто разтворимо NESCAFÉ® е 100% натурален продукт и съдържа само 2 kcal. NESCAFÉ® е любимата сутрешна напитка на милиони хора по света. Всяка секунда на планетата над 5500 души отпиват глътка от ароматната течност.

Няколко любопитни въпроса, на които Калин отговори днес по време на закуската. 

  • Каква е любимата ти закуска и какво закусваш най-често? Обичам различни ястия, но най-често закуската ми включва яйца, приготвени по различни начини.
  • Сам ли си правиш закуска сутрин и къде закусваш? Понякога си я приготвям сам, но най-много обичам да закусвам сутрин на плажа, когато морето е спокойно. 
  • Какво е нужно, за да излезнеш да закусваш с фенка? Зависи от ситуацията. С Краси например ни събраха професионалните ангажименти, но той се оказа приятен събеседник. 
  • Кое е първото нещо, което си мислиш, когато се събуди сутрин? Колко е часа 🙂
  • Какво би те накарало да се събудиш 5 минути по-рано? Винаги е добре да се събудиш 5 минути по-рано, защото така денят е по-дълъг и имаш повече време за хубавите моменти:)
- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -