Какво се сучи в „Жените говорят”

0
266

„Жените говорят”Неделният ефир на „Жените говорят”  започна точно в 12.00ч. по Терминал 7  на TV7 . До водещите  Жени Калканджиева и Мая Савова  застанaха  любимците на цяла България Катя и Здравко от група „Ритон”. В едно  откровено интервю  те говориха за конкуренцията и ударите под кръста в музиката, за приемствеността между поколенията музиканти и славата.  „Щастливи сме, че се появи Музикална академия. Благодарим на продуцентите Иван и Андрей, че събраха  няколко поколения музиканти. Единственият проблем между тях е, че се изгуби преимствеността. Няма надграждане.”, добави Здравко.

Своите първи  впечатления от старта на Музикална академия разказа и естрадната певица Кичка Бодурова в студиото на „Жените говорят”.Тя  сподели за взаимоотношенията между българските звезди и  младите таланти.

„Едно е да бъдеш харесван, друго е да бъдеш обичан” добави менторката в Музикална академия. „Гласът е инструментът, с който предаваш музиката, но нямаш ли сърце, няма шанс да стигнеш до публиката.”

Единодушно и тримата категорично заявиха: „Младите певци са много талантливи и имат огромен потенциал”

 На финал посланието, което отправи Здравко към младите звезди беше „Внимавайте с пиара, фалшивия пиар те прави гиганска звезда, но излезеш ли на сцена разбираш реалността” .

 

Момичето за милиони Николета Лозанова, за което всички говорят, разказа пред зрителите чрез видео материал  за старта на  безаналоговото предаване „Поверително с Николета Лозанова”, което стартира в началото на октомври. Това ще е предаването без монтаж и без махленски въпроси. Предаване за  известните и светски личности, които ще се показват такива каквито са. Градът е голям, а папараците дебнат отвсякъде. „Първенства и отбори има много, но победителят е само един”, каза в заключение Николета Лозанова

 

 Другите гости  в студиото на Жени и Мая бяха новите водещи Надя Иванова  и Таня Дикова, заедно с най-известния български готвач – Борис Петров, които разказаха за новото женско предаване „Усещане за жена” в ефира на TV7

 За тайната сватба и сбъднатите мечти в студиото на „Жените говорят” бяха  Антония Петрова –  мис България за 2009г и съпругът й – Александър Бередин. Те разказаха за своите две приказни сватби – в Москва  и Лас Вегас. За любовта и споделените мигове. За  Гранд каньон и 313 рози на любовта.  

 Всичко това, само в ефира на „Жените говорят” по ТЕРМИНАЛ 7 – дългото следобедно шоу на TV7

 

 

 

 

 

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.