K

- реклама -

К: Изкуството на любовта“К и изкуството на любовта”, наречен от Washington Post „Китайският вариант на „Любовникът на лейди Чатърли” 

„Класическа история за забранена любов”.
China Daily

С действие, развиващо се през 30-те години на двайсети век, „К” разказва истинската история на страстната и непозволена любовна връзка между Джулиън Бел – син на Ванеса Бел, племенник на Вирджиния Улф и любимец на групата Блумсбъри – и красивата китайска писателка и интелектуалка Лин Чен. На яркия и оживен фон на декадентския Пекин, Лин обучава Джулиан в даоисткото Изкуство на Любовта – но страната около тях е разделена от културни противоречия и над нея е надвиснала сянката на приближаващата война, която ще се отрази върху живота и на двама им с трагични последствия.

„К: Изкуството на любовта” е еротичен, затрогващ и завладяващ роман, вдъхновен от писмата на Джулиън Бел.

„К” е написана с удивително емоционална простота – тя е пластична, целенасочена, пряма и изпълнена със силни емоции, но също и с поезия и изящество… една история, която е дълбоко очарователна”.
АНДРЮ МОУШЪН

Eротичен разказ… който за пръв път обединява Кръга от Блумсбъри с Обществото на Новолунието – неговият малко известен източен еквивалент”.
SUNDAY TELEGRAPH 

Хонг Ин израства в бедните предградия на Чонкън, разположени на река Яндзъ в Китай. Писателка и поетеса, тя е най-известна в англоговорящия свят със своя роман, „Лятото на предателството” и една автобиографична книга, „Дъщеря на реката”. Сборникът ù с разкази, „Червило, наречено „Червена чушка” е преведен на десет западни езика и на японски. 

 

Откъс от К и изкуството на любовта

- реклама -