Иво Сиромахов сподели…

 

Slavi_TrifonovДокато Слави Трифонов е бос и води шоуто си без чорапи, Иво Сиромахов разточителства с чисто нови. Всъщност, чорапите на сценариста често се обсъждат във Фейсбук. Съдейки по активността – България е готова за референдуми по всички въпроси.

 „Извадих от гардероба си нови чорапи. Сега се чудя дали да не извикам Бойко Борисов да ги открие. Той ще докара Бареков да го снима, ще отреже конеца, ще каже колко скапани бяха чорапите по времето на тройната коалиция… Ще стане по-тържественичко, така.“, сподели Сиромахов във Фейсбук.

В новинарските емисии ситуацията би била отразена светкавично. БТВ новините ще започнат с анонс: „загина още един чифт чорапи, замениха го с нов“,  ТВ7: „Борисов откри нови чорапи за новите ни пътища“, Нова ТВ: „творците – все по-малко боси“, а ТВ+, които нямат нищо общо с БУЛСАТКОМ, ще направят репортаж чрез мобилна връзка – пробни, технически излъчвания на произволни теми.

По-късно разсъжденията на Сиромахов, може да прераснат и в евентуална ПР кампания.

Ще се направи клип, който ще се излъчва по телевизиите, за да се внуши повишен стандарт на живот в България. Символиката ще е в новите чорапи. Във видеоклипа (с никога невиждан сюжет),  Иво Сиромахов ще държи колебливо скъсани чорапи, а известни личности ще изричат:

„изхвърли ги“, „изхвърли ги…“, „ изхвърли ги!“.

Сиромахов изхвърля скъсаните чорапи, вади от гардероба нови, а Борисов реже конеца между тях.

Няколко жълти вестника ще напишат статии, че чорапите не са на Иво Сиромахов, че Слави е купил на всички мацки от балета нови чорапи, че Слави и Борис Солтарийски често си разменят чорапите.

Междувременно, предприемчиви ще направят фен страница във Фейсбук за чорапите на Иво Сиромахов.  На нея ще се качват снимки с призиви: „харесай, ако не искаш да кърпиш“, „сподели, ако обичаш чорапите си“, „ако си за левия – лайкни, ако си за десния – сподели“, „ не ги подпирай на стената – изхвърли ги“, „добро утро, обухте ли чорапите“, „лека нощ, събухте ли чорапите“ и др.

Слави ТрифоновНо така или иначе, към днешна дата остава загадка, защо Слави работи бос, а Иво Сиромахов – с нови чорапи.

Не става ясно откъде е дошло финансирането, за да се закупят тези нови чорапи. Спонсори, кредит?! Еврофондове?

Напоследък е модерно да се повишава конкурентноспособността, чрез модернизация на оборудването.

 

Слави Трифонов

Start typing and press Enter to search