Иван Звездев демонстрира националните специалитети

звездев

Иван Звездев демонстрира националните специалитети на аржентинския посланик и съпругата му

 Кулинарният специалист ще покаже уменията си в южноамериканската кухня и ще се развихри с екзотични специалитети в мразовитите дни.

Тази седмица, на 26.01., четвъртък, Иван Звездев ще готви отново на сцена, пред публика, този път в латино оазиса La Cubanita. За специален гост е поканен посланикът на Аржентина Н.Пр. Алберто А. М. Труеба и съпругата му г-жа Карина Томасини.

Звездев ще демонстрира тънкостите на кухнята, която го е вдъхновила да поеме пътя на вкусните вълшебства  и благодарение на която е усъвършенствал готварския си талант. От 1996 до 2000-та година той е бил  имигрант в Аржентина и именно там започва да изучава уменията на главен готвач. Сред вкусотиите, които ще опитат и оценят посланикът и съпругата му, са аржентински равиоли, любимата бисквитена торта на южноамериканския народ и други. Ключов момент от менюто ще бъде приготвянето на националното ястие на Аржентина от задушено млечно телешко и чоризо , което се прави за празника на страната на 25-ти май. Вечерта, в която всички присъстващи ще могат да опитат от южноамериканските чудеса на Звездев, ще стопли още със страхотно аржентинско червено вино от сорта Малбек и много танго за настроение.

- Advertisement -