Инспектор N-JOY бе посрещнат от кмета на община Царево

радио N-JOY
  Радиото създава едно уникално парти в душата на всеки един, сподели в интервю за радиото кметът
 
 

        Инж. Георги Лапчев радостно посрещна водещия на сутрешното шоу на най-голямата музикална радио верига в България – радио N-JOY. Цяла седмица от 6-ти до 10-ти август мобилното студио на радио N-JOY е в село Лозенец, като част от най-голямото си лятно турне, наречено N-JOY Summer. “Заповядвайте да се njoy-нете с радио N-JOY, защото то създава уникално парти в душата на всеки един от слушащите и не забравяйте да се усмихвате“, подкани в интервюто за радиото кметът на община Царево – Георги Лапчев.
радио N-JOY
Всички фенове на N-JOY могат да чуят и видят емблематичния водещ Инспектор N-JOY, на сцената на общината точно пред хотел “Перла” всеки ден от 19 ч. до 21 ч. Като част от програмата си водещият провежда и поредица от интервюта, включително и с кмета на община Царево. Той сподели с Инспектор N-JOY, че в „Перлата на Южното Черноморие…хората започва да се усмихват, започват да осъзнават, че светът е красив и спомените отново завладяват съзнанието“, именно когато посетят южната част на Черно море. 

Интервюто обхвана множество теми от природните забележителности на региона до културния и артистичен живот в рамките на общината, стигайки до общинския фестивал „Джурджуна“. „Това е времето, когато радио N-JOY не е било в ефира и не е можело да забавлява хората, затова те сами се събирали и са свирели на китари и са пеели заедно“, сподели кметът Лапчев. Сега радио N-JOY е в село Лозенец и можете да разчитате на нашето мобилно студио за хубава музика, с която да създадем много лятно настроение и искрени усмивки.

Цялото интервю можете да чуете тук: https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=EnHEelF4z60 

Следете Facebook страницата ни и Instagram профила на радиото за още любопитни новини от радио N-JOY и лятното ни турне N-JOY Summer.