HP Connected Music

- реклама -

HP Connected MusicHP Connected Music стартира с Universal Music Group

Потребителите ще се наслаждават на изключителни музикални емоции.

 

Днес HP обяви пълни подробности за партньорството си с водещата музикална компания в света Universal Music Group на територията на Европа, Близкия изток и Африка(1). За да отбележи старта на HP Connected Music, който включва неповторими награди и съдържание, двете компании обединиха усилията си за световното събитие и го отбелязаха с концерт на No Doubt. Частното изпълнение на No Doubt се проведе на 7 ноември в “La Maison de la Mutualité” в Париж, и беше  единственото изпълнение на групата на живо тази година в Европа и е първото събитие част от партньорството между HP и Universal Music.

HP Connected Music, който ще се предлага на всички потребителски настолни и ноутбук компютри на HP с новата операционна система Microsoft® Windows® 8 в региона EMEA (Европа, Близкия изток и Африка) (1), предоставя на меломаните един нов начин да се насладят на някои от най-популярните музикални изпълнители в света. 

Концертът на No Doubt е първото от поредица частни събития, планирани от HP с различни изпълнители на Universal Music в Европа. Платформата HP Connected Music на потребителските компютри на HP с Windows 8 ще предложи на потребителите достъп до ексклузивни ВИП изживявания и ще им даде възможността да посетят събитията с някои от любимите им изпълнители през следващата година(2).

С ексклузивно съдържание и достъп до ненадминатия каталог от световни изпълнители на Universal Music, споразумението поставя музиката като акцент при най-новите потребителски компютри на HP.

Изцяло ново музикално изживяване

Потребителите ще имат достъп до ексклузивни музикални награди на HP(3) посредством програмата HP Connected Music на потребителските компютри на HP с Windows 8, в т.ч.:

•   HP частни събития: достъп до ексклузивни презентации с изпълнения на живо от изпълнители на Universal Music;

•   Музикални изживявания: възможност да спечелят недостъпни за широката публика изживявания, като ексклузивни срещи с изпълнителите зад кулисите, посещения в звукозаписното студио или възможност за обяд с популярни изпълнители; както и

•   ВИП посещения: ексклузивни ВИП възможности за посещение на избрани изпълнители с включени разноски за път и настаняване.

 

Притежателите на новите потребителски компютри на HP с Windows 8 ще имат достъп и до ексклузивен списък с услуги чрез HP Connected Music, в т.ч. стрийминг с безплатен достъп до пълния каталог на Universal Music – най-всеобхватния в отрасъла – за период от 90 дни(4). А, за притежателите на новите модели HP Spectre и HP Envy с Windows 8 – 10 безплатни mp3 сваляния на месец за период от 90 дни(5),(6).

 

Потребителите търсят забавление на личните си устройства и HP гледа на компютрите като на център на развлекателното изживяване за днешните потребители, което им позволява да създават, ползват и споделят съдържанието, което обичат.“ Това заяви Ерик Кадор, старши вицепрезидент и главен управител на HP Printing and Personal Systems Group за EMEA. „Съвместната работа с Universal Music ни позволява да обединим нашите иновативни хибридни, ноутбук и настолни потребителски компютри с Windows 8 с уникални музикални изживявания, които дават на клиентите ни достъп до някои от най-популярните изпълнители в света.

Това иновативно партньорство ще предостави страхотно преживяване на нови слушатели. С помощта на технологиите на HP, ние очакваме с нетърпение да се свържем с меломани на вече установени пазари и в нови територии, където досега не е имало законни цифрови музикални услуги,” добави Оливие Робърт-Мърфи, глобален ръководител “Нови бизнес възможности” в Universal Music Group.

 

Наличност

HP Connected Music е наличен в момента на всички нови потребителски компютри на HP с Microsoft Windows 8 в Европа, Близкия изток и Африка(1)

 

За HP

HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, персоналните компютри, софтуера, услугите и ИТ инфраструктурите за решаване на проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com.

 

За Universal Music Group

Universal Music Group е световен лидер в сферата на музиката, който развива дейност в 60 територии. Сред предприятията на компанията са и Universal Music Publishing Group, един от водещите издатели на музика в света. 

Звукозаписните студия на Universal Music Group включват A&M/Octone, Angel, Astralwerks, Blue Note, Capitol Records, Decca, Def Jam Recordings, Deutsche Grammophon, Disa, Emarcy, Fonovisa, Geffen Records, Interscope Records, I.R.S., Island Records, Lost Highway Records, Machete Music, Manhattan, MCA Nashville, Mercury Nashville, Mercury Records, Motown Records, Polydor Records, Republic Records, Universal Music Latino, Verve Music Group и Virgin Records, както и множество звукозаписни студия, които са собственост или се разпространяват от нейните подразделения в цял свят. Universal Music Group разполагат с най-всеобхватния музикален каталог, който включва последните 100 години от най-популярните изпълнители в света и техните записи. Каталогът на UMG се предлага чрез две отделни подразделения – Universal Music Enterprises (в САЩ) и Universal Strategic Marketing (извън САЩ). Universal Music Group включва и Global Digital Business – нейното подразделение за нови медии и технологии, както и компанията за мърчандайзинг Bravado.

Universal Music Group е 100% собственост на Vivendi.

 

(1) Предлага се в региона EMEA без Близкия изток (с изкл. на Саудитска арабия)

(2) Не се предлага във всички страни

(3) Не се предлага във всички страни и при определени условия

(4) Предлага се с всички потребителски настолни и ноутбук компютри на HP с Windows 8

(5) Безплатните файлове за изтегляне се предлагат само с моделите HP Spectre и HP Envy с Windows 8 и са ограничени до 10 песни за 30 дни в рамките на 90 дни

(6) След 90 дни потребителите ще продължат да могат да печелят награди, но вече няма да имат достъп до файлове за изтегляне и стрийминг

- реклама -
Previous articleJack Daniel’s
Next articleДенят отблизо