HELLO! България

Hello_80_CoverПЕТ МЕСЕЦА В НОВ ТВ ДОМ:

Защо и как Виктор Николаев разплака желязното момиче Ани Цолова

Пет месеца след драстичната професионална промяна на една от най-обичаните ефирни двойки Виктор Николаев и Ани Цолова споделят емоциите около важното решение. Защо и как водещите се решават на тази голяма крачка, имали ли са колебания, бързо ли са се адаптирали към новия си професионален дом, както и каква е тайната на истинското им приятелство – само в новия брой на HELLO! България.

„Периодът на промяна беше онзи момент, в който осъзнахме, че сме много добри приятели” – споделя Виктор за отношенията си с Ани.

HELLO! България разкрива още:

Трудно ли е да се създаде приятелство на работното място, как са се запознали Виктор и Ани, как са започнали да работят заедно, защо плаче Ани и реакцията на семействата им относно голямата промяна.

САМО В НОВИЯ БРОЙ…

*САМО ПРИ НАС: 6-месечният принц Джордж заедно с любящите си майка и вуйчо направи първата си семейна почивка до остров Мустик. Как е преминал първият полет на бъдещия монарх, от какво е продиктувано решението за пътешествието, както и снимки от пътуването – само в HELLO! България.

*ТЕОРИЯ НА НЕ-ПОРАСТВАНЕТО: В емоционално интервю и усмихната фотосесия Мария Силвестър и синът й Давид споделят щастието и трудностите в отношенията си. Кой е най-ценният съвет, който момчето е давало на майка си, има ли теми табу помежду им, имат ли си любими ритуали и иска ли Давид братче или сестриче – само при нас.

„Съветът на детето ти да бъдеш щастлива е нещото, което дава най-големи и красиви криле” – разкрива Мария Силвестър.

И ОЩЕ…

Единствено в HELLO! България:

Страховете и бойните рани на Деси Бакърджиева;
Жан-Пол Белмондо: „Все още се чувствам като разглезено дете”;
Захари Карабашлиев: „Никога не съм се разделял с България”.

- Advertisement -