Нова книга на Локус

- реклама -

Нова книга на ЛокусАBC на инвестирането в злато
Майкъл Косарес

“Наистина, няма никакъв друг критерии, никакъв друг стандарт, освен златото. Да, златото, което е неизменно, което може да се оформя в кюлчета, калъпи, монети, което няма националност и което е безкрайно и универсално прието като непроменимо, и чиято стойност се радва на стопроцентово доверие.” – Шарл дьо Гол

Това е уникално ръководство за инвестирането в злато. През вековете много неща са се използвали като валута: добитък, жито, подправки, мъниста…Но само две неща винаги са били пари: златото и среброто. 
Косарес анализира слабите страни на днешната финансова система и причините, поради които златото е просъществувало в историята. 
Авторът обяснява защо трябва да инвестираме поне част от спестяванията си в най-старата валута на света и предлага различни начини за печелившо инвестиране. 

“Тук е събрана информация за това как да спестяваме пари – информация, която не трябва да пропускате и която ще ви помогне да добавите още един стълб на сигурност към вашия инвестиционен портфейл.” – Forbes

„Изчерпателни насоки за инвестирането в злато; Косарес има всички отговори.” – Money World Magazine

За първи път се появява книга-пътеводител с изчерпателни насоки за вземане на добри решения относно притежаването на злато. 
Като експерт с над трийсет годишен опит в тази област, Косарес засяга голям брой теми и посочва икономическите и политическите тенденции, от които зависи този пазар, както и причините златото да играе важна роля за милиони по света. 
Разглежданите теми включват: 
– разбиране на ролята на златото в борбата с инфлацията и дефлацията
– избор на фирма за търговия със злато
– история на златото от 1971 година до сега
– съхранението на златото и др.

Книгата е изпълнена със снимки, илюстрации, библиография и приложение. 

Горещо препоръчваме тази книга. Тя е спасителна! – USAGOLD

- реклама -