Фестивалът We Are One и силата на киното да лекува

- реклама -

Създадената от Робърт де Ниро и Джейн Розентал платформа Tribeca Enterprises заедно с YouTube са oрганизатори на безпрецедентния 10-дневен дигитален филмов фестивл, който ще “живее” eдинствено в рамките на YouTube.

Публиката ще има възможност безплатно да се наслади на таланта и работата на разказвачи на добри истории от цял свят. Началото на We Are One: A Global Film Festival е на 29 май и ще включва селекция от международните фестивали в Кан, Венеция, Берлин, Ню Йорк, Карлови Вари, Локарно, Сан Себастиан, Сараево, Сънданс, Токио, Трибека и още, давайки сцена, макар и дигитална, на гласовете на най-разнообразни творци.

Част от ДНК-то на всички фестивали е вярата, че именно онези, които са част от магията на киното, имат силата да обединят хората и то в момент, в който това е най-необходимо. Чрез We Are One: A Global Film Festival публиката не само ще може да гледа филми от различни култури и на различни теми, но и ще може да подкрепи чрез дарения към местни организации най-засегнатите звена.

https://www.atrakcia.bg/

- реклама -