ФЕНОВЕ СТАВАТ ЖУРИ В БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТ

- реклама -spot_img

Слушатели влизат в ролята на жури  в „България търси талант“ с радио N-JOY

 

Феновете избират кои таланти да бъдат специални гости в радио ефира и печелят награди

 

Слушатели ще влезнат в ролята на жури в „България търси талант“, като всяка седмица гласуват за таланта, който най-много ги е впечатлил, а фаворитът ще бъде специален гост в ефира на радио N-JOY. Освен да чуят интригуващи интервюта с талантливите участници, феновете ще имат шанса да спечелят чаша на журито, покана за шоуто, както и специални автографи от Михаела Филева, Ицо Хазарта, Любен Дилов-син и Асен Блатечки.

От 17 април в ефира на bTV стартират изпълненията на живо в „България търси талант“. Всяка седмица, от вторник до сряда, в специална анкета на njoy.bg, слушателите ще могат да гласуват за участниците, които истински са ги развълнували и биха ги подкрепили с „ДА“, за да продължат напред.

Всеки четвъртък, фаворитът в гласуването ще гостува на живо в ефира на радио N-JOY в предаването „Следобедното шоу с Гери“. Жребий ще определя четирима от всички гласували за „жури на седмицата“, което ще печели награди от играта с „България търси талант“.

В седмицата преди първия лайв слушателите ще гласуват за специален гост, като посочат фаворита си от екипа от водеща и жури в шоуто –  Мария Силвестър, Михаела Филева, Ицо Хазарта, Любен Дилов-син, Асен Блатечки. В петък един от тях ще раздаде първите награди, ще разкаже какво предстои да видим, както и какви са нейните/неговите основни критерии за оценка на талантите.

РАДИО N-JOY

 

- реклама -spot_img