Facebook реклама

0
196

Facebook реклама – успех за вашият бизнес и трафик за уеб сайта ви

Рекламата в интернет е задължителна и достъпна. Нужно е да отделите време и да се заемете с това. Ако пък решите, че вашето време е ценно за други занимание, то наемете специалист, който да се справи с представянето ви в интернет.

На първо място ще сложим рекламата във фейсбук.

Всяка facebook реклама може да разделим на 4 типа – собствена фейсбук страница, рекламно каре във фейсбук, рекламиране в други фейсбук страници, създаване на фейсбук игра.

Най-добре е да имате собствена фейсбук страница. Тя е основата на вашата реклама в интернет. Грижете се за нея, четете за новите тенденции, проучете внимателно всички правила на фейсбук, наблюдавайте ежедневно статистиката. Опознайте феновете. Публикувайте подходяща информация, която буди активност. Търсете стратегии как да набиране нови фенове.

Рекламното каре във фейсбук дава възможност за таргет. Може да изберете потребителите си по пол, възраст, местонахождение. Това е голямо предимство.

Рекламиране в други фейсбук страници е добра и ефективна реклама. Носи трафик към вашият уеб сайт или електронен магазин. Такава реклама също може да бъде таргетирана. Отделете време и проучете фейсбук страници подходящи за рекламиране на ваште продукти или услуги. Разгледайте поведението на потребителите – дали лайкват публикации, какво коментират, как реагират.

Фейсбук игрите са специални приложения, за които ви препоръчваме да наемете специалисти. Те ще разработят  фейсбук игра специално за вашият продукт. Така ще привлечете вниманието на потенциалните си потребители. Но с динамичните промени на правилата на фейсбук е нужно или да отделите много време, за да ги следите или просто си наемете специалист. Не подценявайте поддържането на фейсбук страниците.

Фейсбук рекламата си остава един бърз, лесен, ефективен начин за реклама. Ако имате нужда от специалисти – свържете се с нас.

http://r-media.org

Facebook реклама