Емили Ван Камп и Джош Боуман

REVENGE_01Емили Ван Камп и Джош Боуман – двойка на екрана и в живота

 

Първите искри между звездите в „Отмъщението”прехвърчат именно на снимачната площадка на сериала

 

Освен екранна двойка в хитовия сериал „Отмъщението”, Емили Ван Камп и Джош Боуман са неразделни и в живота. За първи път феновете забелязват двамата влюбени прегърнати по време на снимките на първия сезон на „Отмъщението”, след което бързо се превръщат в една от най-обсъжданите холивудски двойки.

Двамата са добре известни на американската публика не само покрай ролите си на екран, но и покрай предишните си връзки. Джош Боуман може да се похвали с изключителен успех сред женската половина на Холивуд – сред любовните му завоювания са Майли Сайръс, Каси Скербо, като дори му предписват връзка и с Ейми Уайнхаус. Преди Джош, Емили Ван Камп се среща със звездата от „Дневниците на вампира” Джоузеф Морган.

Снимките на „Отмъщението” обаче се оказват повратни и за двамата. Пред американските медии младият актьор споделя, че е възхитен от съвместната работа с половинката си. Джош Боуман прави своя кино дебют едва когато е на 19 години, като от тогава досега ангажиментите му не спират. Емили Ван Камп пък добива популярност с участието си в драмата „Евърууд” и сериала „Братя и сестри”, където си партнира с Калиста Флокхарт.

В „Отмъщението” героят на Джош – Даниел Грейсън, не може да устои на Емили, като по този начин става лесна жертва на плана й за отмъщение. И докато в началото той е само средство за наказване на виновните, постепенно ситуацията става все по-заплетена, а у Емили се появяват чувства, които не е планирала. Как се развива историята между двамата на екран, зрителите могат да разберат в епизодите на „Отмъщението” – всеки делничен ден от 20.00 ч. по Нова ТВ.

 

 

Start typing and press Enter to search