Дървото на живота

Дървото-на-живота-2013ТАЙНИТЕ НА  ВЪЛЧЕВИ ИЗПРАВЯТ БРАТ СРЕЩУ БРАТ

Разпадът на рода Вълчеви вече е започнал. След смърта на Асен (Йосиф Сърчаджиев) и спорното завещание, което оставя след себе си, синовете му вече са врагове. Съпругата му Петруна (Мария Каварджикова) се противопоставя на последната му воля и се опитва да осигури благополучието на семейството си. С подкрепата й Панто (Владо Карамазов) крои собствени планове, за да си върне полагаемото, и се сближава с богатата наследница Евдокия Хаджиконстантинова (Анастасия Ингилизова).

Христо (Башар Рахал) се увлича не само по социалистическите идеи, но е запленен и от съпругата на адвокат Каменов. Опитвайки се да впечатли Елена Каменова (Христина Апостолова), Христо ще се забърка в поредица от опасни ситуации.

Дори след предупреждението на Бела (Койна Русева), която предусеща увлечението на брат си Йордан (Христо Шопов) по Азра (Александра Лопес), той не успява да овладее чувствата си и да спре тайните им срещи. Докато Бела се бори с демоните на страшната си тайна, Тодор (Иван Стаменов) е покосен от страшна болест, която заплашва живота му.

В пълната с тайни къща на семейство Вълчеви, Илия (Моню Монев) открива скрито имане. Щастието от находката му е помрачено от Яна (Луиза Григорова), която не само го избягва, но го притеснява и със странното неразположение, което изпитва напоследък.

Не пропускайте Епизод 3 на българската сага „Дървото на живота” тази неделя, 17 март, 20:00.

- Advertisement -