Deep Zone

- реклама -

CD_Cover_-_Deep_Zone_-Suzdadeni_Edin_Za_Drug_BG_version_Deep Zone щурмуват с ново видео

 

След интернационалния успех на песента „I Love My DJ“, която беше една от най-слушаните песни за 2012 г. (не само в България), Deep Zone Project са готови да шурмуват музикалното пространство с нова песен и видеоклип озаглавен “Създадени Един За Друг”.

Видеото, заснето в новия студиен комплекс на Монте Мюзик с най-ново поколение Red Epic камера, е в типичен източен стил и освен с красивата си визия, впечатлява с бекстейдж кадри от продукционния процес. Дидо и Алекс играят ролята на създателите на видеото, а Надя е въвлечена в драматична любовна история с красив мускулест самурай. За режисьор на лентата групата се доверява на Васил Стефанов и екипа на Монте Мюзик.

Песента има английска версия, озглавена “Made For Loving You” и в този си вариант ще бъде разпространена в Северна и Южна Америка, Европа и Азия от румънската компания Ротон. На същите територии през 2013 година Deep Zone Project планират да представят и новото си клубно шоу със специални мултимедийни ефекти и визуализации. 

Месец след пускането на тази песен, групата ще реализира и една интересна изненада. Това ще бъде колаборация между Deep Zone и Криско, в която взировоопасно се смесват стиловете електро хаус, дъбстеп, фолклор и хип-хоп в името на разнообразието в българската музика. 

 

- реклама -